1200-1500 TL Arası En İyi Akıllı Telefon Tercihleri

Fiyatı 1200 – 1500 TL arasında değişen en iyi akıllı telefon modelleri bu listemizde sizleri bekliyor.

Yükselen döviz kurları ve değişen vergilendirmeler nedeniyle bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğimiz cep telefonu kalmadı. Tavsiyelerimiz 2000-2500 TL aralığından başlamaktadır. Aşağıdaki linki kullanarak ilgili tavsiye listesini ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Hepsiburada F/P Cep Telefonu Önerilerim


🔥 Telegram : https://t.me/cihaztv
🛰️ Discord: https://discord.gg/SdZpt24
📲 Instagram : https://www.instagram.com/cihaztv/
🎦 Youtube: https://www.youtube.com/cihaztvvideo

💻 Hepsiburada F/P Laptop Önerilerim : https://app.hb.biz/Mi7bMDBN8KBA
📱 Hepsiburada F/P Cep Telefonu Önerilerim : https://app.hb.biz/dyXanHpPNmae

🔑Saglamlisans.com üzerinden %5 indirimle lisans key almak isteyenler cihaztv5 kodunu kullanabilirler: https://www.saglamlisans.com/

25 thoughts on “1200-1500 TL Arası En İyi Akıllı Telefon Tercihleri

  1. en fazla 1700 tl lik bir bütçem var bana hangi telefonu önerirsiniz gerçekten çok fazla araştırdım ve işin içindenden çıkamıyorum çeşit çok olunca insanın kafası da bir o kadar karışıyor yardım ederseniz çok sevinirim ..

  2. Oyun için telefon bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum telefonla oyun oynamayı çok seven birisiyim ama bulamıyorum bana yardım edin beyler 1000 ile 1700 tl arası en iyi telefon hangisi 1700 ile 2000 arası varsa iyi telefon onu da onere bilirsiniz.

  3. Büyük ekranlı, ön ve arka kamerasi güzel cekebilen , donma yapmayan ve şarjı cok uzun sûre dayanan telefonlardan hangilerini tavsiye edersiniz?

  4. Ağustos eylül gibi telefon almayı düşünüyorum sizce huawei p9 nasıl? Benim için telefonun kamerası önemli ve 3 4 yıl kullanabilmek istiyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim:)

    1. Huawei P9 hala çok güzel bir telefon ve düşürüp kırmadığınız takdirde 3-4 sene rahatça kullanabilirsiniz. Kameraları kesinlikle çok başarılı.

      İthalatçı garantisi ise maalesef çok güvenilir bir garanti şekli değil. “Dükkan benim, ben buradayım.” diyen esnaf gibi davranıyorlar çoğunlukla. Mümkün olduğunca Türkiye garantili ürün almaya çalışın.

  5. Merhabalar, bende s7 edge kullaniyordum. Telefon elimden düştü ve ekran pert oldu. Servis ekran kırılma garantisini karşılamıyor malum. Ekranı tamir edip kullanmak istiyorum ama bir daha telefon düşüp ekran kırılır diye korkuyorum.
    Bende 2 alternatif telefon belirledim kendimce:
    1- İphone 6s veya 2- Xiaomi modelinden bütçeye uygun bir telefon almayi düşünüyorum. Veya S7 edge yi tamir edip kullanmak mı yoksa yeni telefon mu almak daha iyi. Sizlerin tavsiyesi nedir?

  6. venüs Z20 gayet güzel ..fiyatıda 1.100 tl lere düşmüş hemde kendi sitesinde….
    işemci-ram gayet güzel…
    servis olayında muhatapınız da var..
    incelemededen karar vermeyin…

  7. Kardeşim git s7 edge al 2. El değişendiz bana du edesin su geçirmez 4gb ram 32 gb hafıza. 2. El temiz al dediğim telefonu note 5 ye olur.

  8. Evde netmaster Uydunet CBW-383 Zn var kablolu yayın bu cihazın yerine daha yüksek cihaz varmı?varsa modelini bana yazarmisiniz?

Comments are closed.