2017 model Nokia akıllı telefonun ön yüzü sızdırılmış olabilir

2017 yılında akıllı telefon rekabetine yeniden dahil olacağı artık kesinleşen Nokia, yeni bir fotoğrafla gündeme geldi. Detaylara birlikte göz atalım.

iPhone öncesi döneme damga vuran Finlandiyalı cep telefonu devi Nokia, Microsoft tarafından satın alındıktan sonra suskunluğa bürünmüştü. Windows Phone işletim sisteminin bir türlü rekabete ayak uyduramamasından dolayı oldukça zor dönemlerden geçen Nokia, 2017 yılında HMD adlı üreticinin yardımıyla yeniden ayağa kalkacak. Bu kez WP değil Android işletim sistemli akıllı telefonlarla karşımıza çıkacak olan Finlandiyalı efsane firma, sansasyonel bir fotoğrafla gündeme geldi. Söylentilere göre aşağıda görmekte olduğunuz cihaz, Nokia’nın 2017 model akıllı telefonlarından biri.

Efsane geri dönüyor!

5,2 inç ekrana sahip olacağı iddia edilen bu yeni akıllı telefonun MWC 2017 etkinliği dahilinde Barselona’da tanıtılması bekleniyor. Ekranının sağ üst kısmında firmanın logosunun bulunduğu açıkça görülen bu akıllı telefon, iddialar doğruysa firmanın orta seviye akıllı telefonlarından biri olacak.

2017 model Nokia akıllı telefonun ön yüzü sızdırılmış olabilir

Şimdilik bu akıllı telefonun hangi özelliklere sahip olacağı bilinmiyor ama firmanın amiral gemisi akıllı telefonu hakkında dikkat çekici söylentiler var. Phonearena‘nın haberine göre Nokia P adıyla anılacak olan firmanın yeni amiral gemisi akıllı telefon modelinde Qualcomm Snapdragon 835 yongaseti, 6 GB RAM ve 23 MP Zeiss lensli arka kamera bulunacak. Bakalım bu bilgilerin ne kadarı doğru çıkacak.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram‘da takip edin. Güncel videolarımız için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın.