2 Nisan’da Google Plus Siliniyor

Dünya genelinde 2 milyarı aşkın kullanıcısı olan Google Plus 2 Nisandan itibaren verileri silmeye başlayacak.

Google tarafından kullanıcılara gönderilen E-Posta’da “Plus verilerinizi indirmek istiyorsanız bu işlemi 31 Mart 2019’dan önce başlatın” diye uyarısını yaptı

2 Nisan tarihinden sonra kullanıcıların Google+’daki fotoğraf ve videolarının Google+ sisteminden silineceğini hatırlatan Google, “Google+ içeriğinizin indirilmesi zaman alabileceği için işleme 31 Mart 2019’dan önce başlayın” diyerek kullanıcılarına uyarıda bulundu.

E-posta açıklamasında, “Başka hiçbir Google ürünü (Gmail, Google Fotoğraflar, Google Drive, YouTube),Google+ tüketici sürümünün kapanışı kapsamında kullanımdan kaldırılmayacaktır ve bu hizmetlerde oturum açmak için kullandığınız Google Hesabı kalacaktır. Hâlihazırda Google Fotoğraflar’da yedeklenmiş olan fotoğraf ve videolarınızın silinmeyeceğini hatırlatmak isteriz” diye not düşüldü.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here