2019 iPhone Modelleri Cam Arka Yüzeyle Gelecek

Apple’ın 2019 iPhone modellerinde tasarımın değişeceğine dair haberler var. İddialar iPhone 11 modellerinin arka yüzeyinin cam olacağı yönünde.

Akıllı telefonları sızdırma konusunda giderek öne çıkan isimlerden biri olan @OnLeaks Twitter hesabı, CashKaro.com ile birlikte paylaştığı bir görsel ile 2019 iPhone tasarımını ortaya çıkardığını iddia ediyor. Bu tasarım fotoğrafı ve aktarılan bilgiler doğrultusunda yeni iPhone’ların cam arka yüzeye ve farklı bir mute tuşuna sahip olacağı iddia ediliyor.

2019 iPhone Modelleri Cam Arka Yüzeyle Gelecek

Yeni iPhone 5,8 inç boyutlu ekranla gelecek

Aktarılan habere göre iPhone XI modeli 5,8 inç ekranla gelecek. Telefonun boyutları 143,9 x 71,4 x 7,8 mm olacak. Apple’ın 2019 model iPhone’larda ekranın kenar çerçevelerini ve çentiği azaltacağı söyleniyor. Yapılacak bu çerçeve değişikliğinin çok az olacağı, telefonun karşıdan bakıldığında iPhone XS ve XS Max’tan çok farklı görünmeyeceği iddia ediliyor.

2019 iPhone Modelleri Cam Arka Yüzeyle Gelecek

OnLeaks ve CashKaro tarafından paylaşılan bilgilerde cam arka yüzeyden dışarı çıkacak üçlü kamera sensörü de belirtilmiş. Uzun süredir iPhone 11 sızıntılarında karşımıza çıkan üçlü arka kamera anlaşılan o ki giderek gerçek olma yolunda ilerliyor. Bakalım Apple bu yılın Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıttığında bu bilgilerin ne kadarı doğru çıkacak.