2019 iPhone XR Tasarım Videosu Paylaşıldı

Apple’ın 2019 iPhone XR modeli bu videodaki tasarımla gelebilir. Sızdırılan bilgiler doğrultusunda hazırlanan tasarım videosuna mutlaka göz atın.

iPhone 11 ya da iPhone XI olarak adlandırılan 2019 model iPhone‘lar bugüne kadar sitemizde de paylaştığımız birçok haberle gündeme geldi. Şimdi ise gündemde 2019 iPhone XR yani Apple’ın 2019 model uygun fiyatlı iPhone’u var. iPhone 11’in çıkıntılı ve üç sensörlü arka kamerayla geleceğini iddia eden sızıntı kaynağı @OnLeaks, bu kez @PriceBaba ile birlikte paylaştığı video aracılığıyla iPhone XR’nin yeni halini ortaya çıkardı. Videoda dikkat çeken ilk detay, tıpkı sızdırılan iPhone 11 tasarımlarında olduğu gibi dışarı çıkık arka kamera modülü. Bir başka dikkat çeken detay ise, 2019 iPhone XR olduğu iddia edilen cihazın çift arka kameraya sahip olması.

iPhone XR bu kez çift arka kamerayla karşımıza çıkacak

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan iPhone XR, tek kamera modülüyle kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Telefonun daha ucuz fiyatlı olmasında büyük rol oynayan bu detay, görünen o ki yeni iPhone’larda da devam edecek. Tabii ki bu kez iPhone 11’lerin üç kamerayla geleceğini iddia ettikleri için, yeni iPhone XR’nin daha düşük özelliklere sahip olmasına rağmen çift arka kamerayla gelecek olması doğal görünüyor.

Şimdilik konu hakkında daha fazla detay yok ama, Apple’ın bu yıl Eylül ayında yeni iPhone’ları tanıtacağına kesin gözüyle bakılıyor. Paylaşılan video hakkındaki yorumlarınızı merakla bekliyoruz.