2019 model iPhone’larda üç arka kamera olacağı iddiası yine gündemde

Apple’ın yeni iPhone modellerinde üç arka kameraya yer vereceğine dair iddialar güçleniyor. Yeni habere birlikte göz atalım.

Japon teknoloji blogu Mac Otakara, yeni iPhone söylentilerini güçlendirecek bir haber paylaştı. Mac Otakara’nın iddiasına göre Apple, 2019 model iPhone‘larından ikisinde üçlü arka kamera dizilimine yer verecek. Tahminlere göre bu iki yeni iPhone modeli iPhone XS ve XS Max’ın yerine geçecek. iPhone XR’nin yerine geçecek olan yeni modelde üçlü arka kamera olacağı düşünülmüyor.

Bunun dışında yine Mac Otakara tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, Çinli tedarik zincirlerinden 6,1 inç ve 6,5 inç boyutlu OLED ekran siparişleri veriyor. Bu doğrultuda XS ve XS Max‘ın yerine geçecek olan yeni iPhone’ların hem üç arka kameraya hem de 6,1 inç – 6,5 inç OLED ekrana sahip olacağı tekrar vurgulanmış oluyor.

2019 model iPhone'larda üç arka kamera olacağı iddiası yine gündemde

iPhone 11, iPhone XI ya da iPhone 2019… Yeni iPhone’ların adı ne olacak bilemiyoruz ama Apple’ın 2019 yılında yine adından çok söz ettireceğine kesin gözüyle bakıyoruz. Bakalım Japon blogun verdiği bilgiler doğru çıkacak mı, bekleyip göreceğiz.