Pocket Tripod, cüzdana sığan akıllı telefon standı

Cüzdana sığan akıllı telefon standı Pocket Tripod yenilendi

Geometrical’ın tasarladığı Pocket Tripod, 2013 yılında Kickstarter’da başarılı bir kampanya yürütmüştü ve birçok kullanıcıyı memnun etmişti. iPhone için tasarlanan ürün, basit, kullanışlı ve ekonomik bir akıllı telefon aksesuarıydı. Mobil cihazlarla fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıların ilgisini çeken akıllı telefon standı ikinci nesliyle yeniden Kickstarter’da boy gösteriyor.

Pocket Tripod kredi kartı boyunda akıllı telefon standı - CihazTV

Aksesuarın ilk nesli sadece iPhone’a destek veriyordu. Geliştiriciler bu seferki modelin tüm akıllı telefonlara uyum sağlayacak şekilde olmasını hedeflemişler. Ürünün cihazla bağlantısını sağlayan adaptörler 5,5 mm ile 12,5 mm arası kalınlığa sahip. Bu sayede stand piyasadaki en ince akıllı telefonlarla bile kullanılabiliyor.

Cüzdana sığacak kadar ufak, ekran görüşünü engellemeyen, telefon kamerasını kapatmayan bir akıllı telefon standına ihtiyacınız varsa, bu aksesuarı gözden geçirin. Kredi kartı boyundaki tripod’a sahip olmak için ürünün Kickstarter seferberliğine 18 dolar bağışlamanız yeterli. Ürünün dağıtımı Ekim 2016’dan itibaren başlayacak.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram‘da takip edin. Güncel videolarımız için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın.