Facebook Messenger Uygulaması Windows ve Mac Bilgisayarlara Geliyor

Facebook Messenger nihayet Windows ve Mac bilgisayar sahipleri tarafından da kullanılabilecek. Sabırsız bekleyiş sona eriyor.

Akıllı telefonlarımızda ve tabletlerimizde yıllardır en popüler iletişim uygulamalarından biri olan Facebook Messenger nihayet bilgisayarlarda da kullanılabilecek. iGeneration tarafından paylaşılan habere göre Facebook’un Windows ve Mac bilgisayarlar için hazırlanan Facebook Messenger uygulamasını 1 Mayıs‘ta başlayacak olan F8 konferansında tanıtması bekleniyor.

Yılın sonuna doğru Messenger bilgisayarlarımızda olacak

Şimdilik bir ekran görüntüsü haricinde hiçbir bilgi olmayan bilgisayarlar için Facebook Messenger’ın 2019 yılının sonlarına doğru kullanıma sunulması bekleniyor. Yıllardır bu uygulamanın PC sürümünün neden çıkmadığını merak ediyorduk, geç de olsa Facebook’tan bu hamleyi görmek sevindirici.

Facebook Messenger Uygulaması Windows ve Mac Bilgisayarlara Geliyor

Peki Messenger’ın Windows ve Mac sürümünde ne gibi özellikler olacak? Aslında bu yazılım mobil uygulama olarak kullanılan Messenger’dan pek de farklı olmayacak. Grup video sohbeti dahil olmak üzere Android ve iOS cihazlardaki tüm özellikleri bilgisayar kullanıcılarına sunmayı hedefleyen Facebook bakalım bu uygulamayı ne zaman piyasaya çıkaracak.