Galaxy Note 10 Pro 25W Hızlı Şarj Özelliğiyle Gelecek

Samsung’un yeni Note serisi yüksek hızlı şarj özelliğiyle geliyor. İddialar doğruysa Galaxy Note 10 Pro 25W hızlı şarj özelliğiyle gelecek.

Samsung’un Galaxy Note 7 ile yaşadığı pil krizini bilmeyen yoktur. Oldukça yüksek performanslı bir hızlı şarj desteğiyle piyasaya çıkan Note 7, patlayan pillerle birlikte apar topar geri toplanmıştı. O günden bu yana hızlı şarj konusunda temkinli davranan Samsung, görünen o ki Galaxy Note 10 Pro ile de tedbiri elden bırakmayacak. Max Weinbach (@mweinbachXDA) adlı Twitter kullanıcısının verdiği bilgilere göre Galaxy Note 10 Pro 25W hızlı şarj özelliğiyle gelecek.

İlginizi çekebilir: Keanu Reeves Cyberpunk 2077 Oyununda Karşımıza Çıkacak

Geçtiğimiz dönemde Note 10 Pro hakkında “45W hızlı şarj ile geliyor” dedikoduları ortaya çıkmıştı. Görünen o ki bu dedikodular gerçek değil. Note 7 faciasından sonra yeni bir krizle karşılaşmak istemeyen Samsung, Galaxy A serisi akıllı telefonlarda daha yüksek watt değerlerinde hızlı şarj özelliğini kullanıcılara sunsa da Note 10 Pro’da tedbiri elden bırakmayacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 7 pil kriziyle uzun süre konuşulmuştu.

Her şeye rağmen 25W hızlı şarj teknolojisini de yabana atmamak gerekiyor. Bir önceki Samsung Galaxy Note modeli olan Note 9 sadece 15W hızlı şarj özelliğiyle piyasaya çıkmıştı. Bakalım ilerleyen dönemde Samsung’un bu korkuyu üstünden tam olarak attığı günleri görebilecek miyiz.