Realme XT ve Realme 5i Sevgililer Günü İndirimine Girdi

Realme firmasının yeni akıllı telefonları Realme XT ve Realme 5i Sevgililer Günü’ne özel olarak indirimle satılacak. Detaylar bu haberde.

“Zamanı Geldi” marka söylemiyle, Hindistan pazarında ortaya çıkan, bir yıl kadar kısa bir sürede, teknoloji sektörünün önemli oyncularını geride bırakan realme, yılın belki de en özel ve sevgi dolu günü için çok sevilecek bir kampanya yapıyor.

İlginizi çekebilir: 1500 – 2000 TL Arası En İyi Akıllı Telefon Tercihleri

Geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarında satışa sunduğu yıldız ürünü realme XT, ve geçtiğimiz günlerde tüketici ile buluşan realme 5i Sevgililer Günü’ne özel çok özel fiyatlarla teknoloji tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Realme XT, 14 Şubat tarihine kadar 2999 TL yerine 2599 TL fiyatla satışa sunulurken, realme 5i ise yine 14 Şubat tarihine kadar 1699 TL yerine 1499 TL etiket fiyatı ile satılacak.

Realme 5i 1699 TL’den 1499 TL’ye indi.

Tüm dünyada 5.5 milyonu aşkın satışla büyük başarı elde eden realme 5 ailesinin giriş seviyesi yeni üyesi 5i, kamera, pil ömrü, performans ve tasarım gibi pek çok özelliği ile gençlerin favorisi olmaya aday. Okyanus Mavisi ve Orman Yeşili olmak üzere iki ayrı renk seçeneğine sahip realme 5i veya Dünyanın ilk 64 MP kamerasına sahip realme XT sevgiliniz için paha biçilmez bir hediye olacak.