LG Innotek 15 Watt kablosuz şarj teknolojisi hızda rakipsiz

LG Innotek 15 Watt kablosuz şarj aleti, akıllı telefon bataryasını prize takılan kablolu adaptörlerle aynı hızda dolduruyor

Güney Koreli teknoloji markası LG’nin iştiraklerinden Innotek, akıllı telefonlar için 15 Watt kablosuz şarj aleti geliştirdi. Yeni nesil kablosuz enerji modülü, USB kablosu üzerinden elektrik aktaran adaptörler kadar hızlı.

Akıllı telefonlar bu teknoloji sayesinde 30 dakikada %50 batarya doluluk oranına ulaşıyor. Yani 15 Watt güç modülü, halihazırda piyasada temin edilen kablosuz enerji aktarım cihazlarından yaklaşık olarak 3 kat daha hızlı. Dolayısıyla bu aksesuarın kendi alanında rakipsiz olacağını söyleyebiliriz.

lg-innotek-15-watt-kablosuz-sarj-aleti-2

LG Innotek’in geliştirdiği enerji iletim aygıtı, piyasadaki çoğu kablosuz iletim teknolojileriyle uyumlu. Cihaz, Dünya Kalbosuz Enerji Konsorsiyumu (WPC) ve AirFuel Alliance tarafından belirlenen uluslararası standartları destekliyor. Yani ürün yeni nesil cihazların yanı sıra çoğu eski nesil akıllı telefonla da kullanılabiliyor.

Dünyanın en hızlı kablosuz şarj aletinin toplu üretimi bu sene başlayacak. Aygıtın otomobil bağlantılı ve standart prizlerle uyumlu versiyonları üretilecek.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+, YouTube ve Instagram‘da takip edin.