🔴🔥💻 11.11 Özel İndirimli Laptop Önerileri Ve Soru Cevap Canlı Yayın Maratonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CihazTV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
  • Okuma süresi: 0:14

CihazTV

Admin
Admin
🔴🔥💻 11.11 Özel İndirimli Laptop Önerileri ve Soru Cevap Canlı Yayını Maratonu - 11 Kasım 2025 saat 15.00'da bu linkte :

(❗️ Çok uzun bir yayın olacak. Gece 1-2'ye kadar yayında olacağım. Acelemiz yok, sorusu ya da tavsiye ihtiyacı olan herkesi bekliyorum.

🔴🔥💻 11.11 Özel İndirimli Laptop Önerileri ve Soru Cevap Canlı Yayını Maratonu - 11 Kasım 2025 saat 15.00'da bu linkte :

(❗️ Çok uzun bir yayın olacak. Gece 1-2'ye kadar yayında olacağım. Acelemiz yok, sorusu ya da tavsiye ihtiyacı olan herkesi bekliyorum.
Çok uzun bir yayın oldu hepsini seyredemesemde 4 saat izlemisimdir ilkleri ve sonlarını daha çok izledim Ali hocam helal olsun verimli bir yayın oldu bence teşekkür ediyorum sizlere

Fazla bakamadım ama efsane bir yayın olduğunu gördüm emeğiniz büyüktür abim ellerinize sağlık. 😍

Geri