#işbirliği
Bunlara nerden geliyorsa önceden bilgi.Donanım Arşivi Forumda da paylaşılmış kod "SUPER1000" linkteki seçili ürünlerde geçerliymiş önce Telegram gruplarına düşmüş ama Amazon'da gören olmadı. İçerden bilgisi olanlar kapıştı sanırım.
Yani Insta storylerini vs. takip edin 18.00 ve 20.00'de olabilir ama alacağınız ürünün bu ürünler arasında bulunması gerekiyor sanırım. Mesela benim almak istediğim ürün bunların arasında yok ben hiçbir şekilde faydalanamayacağım yüksek ihtimalle.Neyse sağlık olsun,diğer saatlkerdede olacak mı ?
O ürünlerdeyse dediğin gibi anlamı yokki kuponun.
Piyasa 4800₺ aslında 4011₺'ye alınabilir ama ben 990 Pro almak isterdim.Bazı ürünlerin stoku tükenmiş gibi, SN850X gibi fiyata diğer ürünler de sahipse iyice anlamını yitirir.
Piyasa fiyatı değişken, yakın tarihte 4k altı fiyat gördü. Hem kasım a-y-ı olduğunda hem özel bir kupon tanımlandığında hem de kuponlu fiyat olduğunda daha iyi fiyat olması gerekiyor açıkçası.Piyasa 4800₺ aslında 4011₺'ye alınabilir ama ben 990 Pro almak isterdim.
Haklısınız ama hem ihtiyacım var hem de fiyatların daha da yükselmesinden korkuyorum.Piyasa fiyatı değişken, yakın tarihte 4k altı fiyat gördü. Hem kasım a-y-ı olduğunda hem özel bir kupon tanımlandığında hem de kuponlu fiyat olduğunda daha iyi fiyat olması gerekiyor açıkçası.
Exceria Pro 3k altına kuponla düşüyor olmalı. Farklı modeller daha mantıklı olur.Haklısınız ama hem ihtiyacım var hem de fiyatların daha da yükselmesinden korkuyorum.
Bilemiyorum kararsızım.Exceria Pro 3k altına kuponla düşüyor olmalı. Farklı modeller daha mantıklı olur.
Olmadı zaten hocam. Kod girme yeri gitti web sitesinde uygulamadan deneyince hata verdi. Çok yavaşız demek ki.Exceria Pro 3k altına kuponla düşüyor olmalı. Farklı modeller daha mantıklı olur.