🔥 11.11'De Amazon'da 3000/1000Tl Kupon Geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CihazTV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15

CihazTV

Admin
Admin
🔥 Yarın saat 11:11 18:00 ve 20:00 da Amazon'da 3000/1000TL kuponu dağıtılacak. Nasıl dağıtılacağı ve hangi ürünlerde geçerli olacağı hakkında bilgi yok, gelişmeler için kanalı takipte kalın.
🔗 https://tinyurl.com/4wmmcpdj

#işbirliği

11.webp

Selamlar Ali Osman Hocam,
1762786716767.webp
Bu banner'a tıklayınca çıkan "Gülümseten Kasım" yazan seçili ürünlerde geçerli sanırım indirim:
1762786797493.webp

Ben müşteri temsilcisine kampanyanın hangi ürünlerde geçerli olduğunu sordum çünkü sadece "Satıcısı amazon.com.tr olan ürünlerde geçerlidir." yazıyor banner'da cevap olarak "Kampanyaya uygun ürünler zaten bu süre içerisinde sizinle paylaşılıyor. Prime, gülümseten kasım ya da farklı kırmızı bir yazı göreceksiniz uygun ürünlerde. Sepetinizdeki (sorduğum) ürün şu an gülümseten kasım fırsatlara dahil görünmüyor. Yalnız bu kampanya başladığında anlık olarak dahil edilebilir. Her dönemde oluyor bu. 11.11 de dilerseniz tekrar bakabilirsiniz kırmızı etiket olması durumunda kaçırmanızı istemem." dedi. Umarım tüm Amazon satıcılı ürünlerde geçerli olur ama pek sanmam.

Amazon geri adım attı herhalde çünkü herhangi bir üründe göremedim 1000 TL indirim. Ya çok hızlı bitti ya da hiç olmadı ben anlayamadım. 11.10'da sepette F5'lemeye başladım. 11.11'de bir şey olmayınca sepetteki ürünü silip tekrar eklerken hata aldım, ekleyince yine olmadı. DH Forumdakiler kod "SUPER1000" yazmış ama ben ne kupon gördüm ne indirim, aldığını söyleyenler var.

Son düzenleme:
Neyse sağlık olsun,diğer saatlkerdede olacak mı ?
Yani Insta storylerini vs. takip edin 18.00 ve 20.00'de olabilir ama alacağınız ürünün bu ürünler arasında bulunması gerekiyor sanırım. Mesela benim almak istediğim ürün bunların arasında yok ben hiçbir şekilde faydalanamayacağım yüksek ihtimalle.

Daha şimdi tıklayınca 11.11 e nasıl katılcağını koymuşlar dalga geçiyorlar uğraşmaya değmez.

Bazı ürünlerin stoku tükenmiş gibi, SN850X gibi fiyata diğer ürünler de sahipse iyice anlamını yitirir.

Piyasa 4800₺ aslında 4011₺'ye alınabilir ama ben 990 Pro almak isterdim.
Piyasa fiyatı değişken, yakın tarihte 4k altı fiyat gördü. Hem kasım a-y-ı olduğunda hem özel bir kupon tanımlandığında hem de kuponlu fiyat olduğunda daha iyi fiyat olması gerekiyor açıkçası.

Piyasa fiyatı değişken, yakın tarihte 4k altı fiyat gördü. Hem kasım a-y-ı olduğunda hem özel bir kupon tanımlandığında hem de kuponlu fiyat olduğunda daha iyi fiyat olması gerekiyor açıkçası.
Haklısınız ama hem ihtiyacım var hem de fiyatların daha da yükselmesinden korkuyorum.

Geri