2 Küçük Ölü Piksel Çıktı Sorun Olur Mu?

brazencatttt

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Lenovo LOQ 17IRX10 laptopumda siyah ekranda 2 tane çok küçük ölü piksel yakaladım. Ya açıkçası bu çok büyük bir şey değilse iade süreciyle uğraşmak istemiyorum. Napmalıyım sizce? Ha bu arada yeni fark ettim eski laptopumda beyaz ekranda 1 tane ölü piksel buldum ve şuan yeni laptopta çıkmasa(eski laptopta olup olmadığını merak ettim hani büyür mü falan diye) hayatta fark etmezdim. Acaba kaç senedir orda o ölü piksel ama hiç fark etmedim. Yani büyümüyor diye düşünüyorum inşallah büyümez. İadelik bir şey yok gibi. Onun dışında laptop fişek.

Son düzenleme:
Merhaba kardeşim öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Ölü piksel açıkçası beni de rahatsız etmez iade ile uğraşmazdım ama sizi üzüyorsa ve rahatsız ederse elbette ki fotoğrafla ile gerekçe gösterip ölü piksel var diye de iade etme şansınız var zaten ölü piksel zamanla büyüyen bir sorun değildir modeli kullandığınız süreç boyunca hangi renk kalibresinde ve ekranın neresinde çıktıysa sonuna kadar orada kalır hepsi o kadar. 💕

Merhaba kardeşim öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Ölü piksel açıkçası beni de rahatsız etmez iade ile uğraşmazdım ama sizi üzüyorsa ve rahatsız ederse elbette ki fotoğrafla ile gerekçe gösterip ölü piksel var diye de iade etme şansınız var zaten ölü piksel zamanla büyüyen bir sorun değildir modeli kullandığınız süreç boyunca hangi renk kalibresinde ve ekranın neresinde çıktıysa sonuna kadar orada kalır hepsi o kadar. 💕
Valla normal kullanımda zaten fark etmem imkansız. Dediğiniz gibi iadeyle uğraşmayacağım. Laptopu çok sevdim gerçekten. Hele benim gibi ekran kartı olmayan bir laptoptan geçen biriyse daha da sevecektir.😅

Geri