20000Tl~ Laptop Onerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00

umutt

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Merhabalar, bu akşam bu 3 laptoptan birini satın alacağım ve yardıma ihtiyacım var. Gece 2-3 e kadar alacagim. Cogunlukla gündelik basit işler (Trendyol mağazam) için kullanacagim ve arada bir LoL atacağım kardeşimle. Yardımcı olursaniz sevinirim.

HP En iyi özellikleri veriyor gibi duruyor fakat kasa kalitesi gözümü korkutuyor (ekranı 180 derece açılmadığı için kasası eski gibi geliyor bana)
MSI'in genel kalitesi içime şüphe düşürüyor menteşeleri özellikle. Pek incelemesi de yok o da beni korkuttu.
Casper Nirvana x600 alacağım sanırım fakat diğer laptoplar işimi daha iyi görür mü? Yardımcı olursanız sevinirim. Aralarında pek fiyat farkı yok ve önemli değil.

Merhabalar kardeşim;

➡️ 21499₺ ( ‼️Klavye aydınlatması yok) Acer Aspire Lite AL16-54P NX.D76EY.001 i5 1334U (10C/12T 4,6GHz Turbo 12MB Intel Smart Cache) 16/512GB (DDR5 RAM, RAM ve SSD yükseltilebilir) 15,3” FHD+ IPS %45NTSC 60Hz ekran, 65Wh 1,53kg, FDOS : https://app.hb.biz/V2ZonvnA8pqF

➡️ 22499₺ (❗️ Klavye aydınlatması yok) HP 15-FC0059NT R7 7730U 16/512GB (2x8GB 3200MHz DDR4 RAM, RAM ve SSD yükseltilebilir) 15,6” FHD IPS %45NTSC 41Wh 1,59kg FDOS : Hepsiburada İnceleme videosu (CihazTV) :

Sizin istediğiniz model olan HP 15 ile ayrı olarak önerdiğim Acer Aspire Lite modelini tavsiye edebilirim. İkisi de RAM ve SSD yükseltmesi mevcuttur. gerektiği yerde yükseltme yaparsınız. Özellikle oyun performansında Ryzen 7 7730U yeteri kadar bence oyunları oynatır. Sanırım bir de biostan ekstra VRAM verilebiliyordu. (Zaten CihazTV'de incelemesi mevcuttur.) Tek artısı DDR5 ram daha iyi olabilir diye düşündüm ona göre tercihinizi yaparsınız.

Şimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim. 💕

Acerde iris xe olarak pazarlansa da Intel uhd olduğundan ve performansı çok düşük olduğundan almadım dün siraladigim 3 laptoptan hp15 alanı satın aldım tesekkurler

Geri