45K Bütçeyle 2 Si 1 Arada Laptop Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11

musty

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
35k-45k bandı arası üniversitede kullanmak icin 14inç hafi, şarjı iyi olan arada haftada bir oynayacağım Ets2 asetto corsa gibi Simülasyon oyunlarını oynatabilen dokunmatik ekran ve kalemi olan ekran kalitesi güzel olan Bi laptop onerebilirmisiniz

Bu laptopu inceledim işlemcisi biraz düşündürücü performans odaklı bir işlemci değil baska önerebileceğiniz laptop varsa incelemek isterim. YOGA serisi popüler bu özelliklere en f/p urunu almak isterim
19041.webp

Teşekkür ederim elimde birden fazla seçeneğim olup karşılaştırma yapmak isterim diğer önerilerinizi de bekliyorum. Ayriyeten webden işlemci karşılaştırması yapabileceğim en doğru sonuçları veren site öneriniz var mıdır?

Teşekkür ederim elimde birden fazla seçeneğim olup karşılaştırma yapmak isterim diğer önerilerinizi de bekliyorum. Ayriyeten webden işlemci karşılaştırması yapabileceğim en doğru sonuçları veren site öneriniz var mıdır?
Açıkçası şu an daha iyisi yok, o fiyat bandında neyi önersem zayıf kalır. Bu laptop hem işlemci hem de diğer özellikler açısından o fiyata alınabilecek en iyi 2'si 1 arada laptop. Kasası falan da ikonik ThinkBook kasa. Keyif alırsınız kesinlikle. Belki bu üründe Kasım indirimi beklenebilir ya da sepette %5 falan olabilir. Yoksa aciliyet varsa alın geçin. Hepsiburada'da da 42999 TL imiş fiyatı : https://app.hb.biz/Ac1uqrMhUjS4 (İşbirliği linkidir)

Geri