All-Amd Laptop Önerisi?

Xaheed

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar,
Nvidia ve intel boykot olduğundan ötürü, AMD işlemci AMD ekran kartı bir laptop arıyorum. Birkaç tane böyle bulabildim ama ya stoğu bitmiş yada bütcemin çok üzerinde. 70bin civarı bir bütcem var bu bütce civarına birşeyler önerebilirseniz çok sevinirim.

Aleyküm selam. AMD de bir ABD firmasıdır. Boykot dışı olması mümkün değil. Teknolojide boykot imkansız. Windows, iOS, Android, hatta İnternet bile kullanmamanız lazım boykot için.

Selamun aleyküm arkadaşlar,
Nvidia ve intel boykot olduğundan ötürü, AMD işlemci AMD ekran kartı bir laptop arıyorum. Birkaç tane böyle bulabildim ama ya stoğu bitmiş yada bütcemin çok üzerinde. 70bin civarı bir bütcem var bu bütce civarına birşeyler önerebilirseniz çok sevinirim.
Ne anlamda boykot anlamadım? Bilmediğimiz bir şey mi yapmışlar bu markalar? Ayrıca bu markalar olmadan bilgisayar kullanamazsınız. Tüm parçalar ve bileşenler boykot size göre. Ek olarak AMD dGPU ekran kartı laptoplarda bulunmuyor. Çünkü AMD böyle bir şey üretmedi. Intel ekran kartı da laptoplarda bulunmuyor. Sadece NVIDIA mevcut.

70k'ya en uygun laptop bu: https://ty.gl/md430wbdyg6p3

Geri