A Ali ylmz Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı kullanıcı 6 Aralık 2025 #1 Hp victus 15 laptop um acılırken arada bir ekranda parazitlenme gibi bir şeyler oluyor bu normalmi yoksa tamir gerektiran bir şeymi
Hp victus 15 laptop um acılırken arada bir ekranda parazitlenme gibi bir şeyler oluyor bu normalmi yoksa tamir gerektiran bir şeymi
Ömer Can Admin Admin Kayıtlı kullanıcı 6 Aralık 2025 #2 Merhaba kardeşim; Display Driver Uninstaller (DDU) yazılımı ile ekran kartınızın sürücülerini sıfırlayıp tekrar kurmayı deneyin. Olmadıysa tekrar Windows 11 kurun. Yine olmadıysa donanımsal bir sorun olabilir teknik servis ile görüşmeniz lazım.
Merhaba kardeşim; Display Driver Uninstaller (DDU) yazılımı ile ekran kartınızın sürücülerini sıfırlayıp tekrar kurmayı deneyin. Olmadıysa tekrar Windows 11 kurun. Yine olmadıysa donanımsal bir sorun olabilir teknik servis ile görüşmeniz lazım.
A Ali ylmz Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı kullanıcı 6 Aralık 2025 #3 Az once nvidia uygulamasından ekran kartının sürümünü güncelledim arada bir yapıyor biraz kullanıp sorun devam ederse garantiye göndermeyi düşünüyorum
Az once nvidia uygulamasından ekran kartının sürümünü güncelledim arada bir yapıyor biraz kullanıp sorun devam ederse garantiye göndermeyi düşünüyorum
Ömer Can Admin Admin Kayıtlı kullanıcı 6 Aralık 2025 #4 Aynen en son çare garantiye göndermektir iyi düşünmüşsünüz arkadaşım.