Bakım en son ağustosta yapıldı bidaha gerekir miMerhaba kardeşim. Laptopun altında stand daima olması lazım çünkü fan çıkış ızgaralarından rahat hava alıp atması gerekir.
Bir de bakımlarını ihmal etmeyin fanlar ve bloklar tozla dolmuş olabilir ve termal macun kurumuş ihtimali var kontrol ederseniz iyi olur.![]()
Watt değerlerine göre anormal sıcaklıklar alıyorsanız gerekir bir de dediğim gibi laptopun altına stand da koyun bu sayede laptop daha rahat nefes alıp verecektir.Bakım en son ağustosta yapıldı bidaha gerekir mi
Termal macun öneriniz var mı pekiWatt değerlerine göre anormal sıcaklıklar alıyorsanız gerekir bir de dediğim gibi laptopun altına stand da koyun bu sayede laptop daha rahat nefes alıp verecektir.
( Dipnot : İşlemcinize watt limitini ThrottleStop yazılımı ile de gerektiği kadar koyarsanız fazla FPS kaybı olmadan daha stabil sıcaklıklarda da oynamak mümkündür.)
Tamamdır teşekkürlerHoneywell PTM7950 0.25mm Termal Pad veya Thermal Grizzly Kryonaut Termal Macun önerebilirim.
Ama hangisini tercih ederim derseniz PTM7950 Termal Pad daha güzel gidecektir.
Soğuduğu zaman katılaşır sıcaklığı arttığı zaman macun kıvamına dönüştüğü için ömrü de uzun olacaktır.![]()
Ne yapmak lazım pekiİkiside çok sıcak. Özellikle 34w çekip 88 derece olan işlemci. Bir sorun var. Ekran kartının da 76w ile en fazla 65-70(max75) derece görmesi lazım. 86 derece baya sıcak. Ben 86 dereceyi 116w çekerken bile görmedim. Maksimum 83-84
Ömer Can söylemiş. Yazdıklarına katılıyorum.Ne yapmak lazım peki
Tamamdır teşekkür ederimÖmer Can söylemiş. Yazdıklarına katılıyorum.