C cagtay59 Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı kullanıcı 4 Aralık 2025 #1 Laptoplarda pil olduğu için elektrik kesimntisinin sıkıntı olmayacağını düşünüyorum doğru mu düşünüyorum acaba
Laptoplarda pil olduğu için elektrik kesimntisinin sıkıntı olmayacağını düşünüyorum doğru mu düşünüyorum acaba
Ömer Can Admin Admin Kayıtlı kullanıcı 5 Aralık 2025 #2 Merhaba kardeşim ; Evet elektrik kesintilerinde laptoplarda herhangi bir sıkıntı olmuyor adaptöre takılıysa da pil moduna döndüğü için kapanma söz konusu olmaz. Tek sıkıntı modemin gücü de gittiği için internete giremeyiz.
Merhaba kardeşim ; Evet elektrik kesintilerinde laptoplarda herhangi bir sıkıntı olmuyor adaptöre takılıysa da pil moduna döndüğü için kapanma söz konusu olmaz. Tek sıkıntı modemin gücü de gittiği için internete giremeyiz.
AGGL Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı kullanıcı 5 Aralık 2025 #3 cagtay59' Alıntı: Laptoplarda pil olduğu için elektrik kesimntisinin sıkıntı olmayacağını düşünüyorum doğru mu düşünüyorum acaba Genişletmek için tıkla ... Doğrudur. Bu yüzden ben her zaman şarjda kullanıyorum. Olası elektrik kesintisinden zarar görmemek için.
cagtay59' Alıntı: Laptoplarda pil olduğu için elektrik kesimntisinin sıkıntı olmayacağını düşünüyorum doğru mu düşünüyorum acaba Genişletmek için tıkla ... Doğrudur. Bu yüzden ben her zaman şarjda kullanıyorum. Olası elektrik kesintisinden zarar görmemek için.
Ömer Can Admin Admin Kayıtlı kullanıcı 6 Aralık 2025 #4 ylcgn19' Alıntı: Doğrudur. Bu yüzden ben her zaman şarjda kullanıyorum. Olası elektrik kesintisinden zarar görmemek için. Genişletmek için tıkla ... Piller artık akıllıdır kendi durumunda kurtarmayı bilir sürekli adaptörle kullandım elektrik gitti sorun yaşamadım.
ylcgn19' Alıntı: Doğrudur. Bu yüzden ben her zaman şarjda kullanıyorum. Olası elektrik kesintisinden zarar görmemek için. Genişletmek için tıkla ... Piller artık akıllıdır kendi durumunda kurtarmayı bilir sürekli adaptörle kullandım elektrik gitti sorun yaşamadım.