En Sevilen Oyunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07

Fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Herkes en sevdiği, saatlerini verdiği, başından bir türlü kalkamadığı oyunları yazsın. Belki birinin o oyunu oynamasına sebep olursunuz :)

Saatler verilecek bir oyun değil ama Return To Castle Wolfenstein'ı düzenli olarak oynarım. Dört beş günde bir baştan sona oynayıp bitiririm :) Need For Speed Hot Pursuit de sevdiğim oyunlardan biri. Arcade bir oyun olsa da arabaların tasarımı ve sesleri beni çok etkiliyor.

Herkes en sevdiği, saatlerini verdiği, başından bir türlü kalkamadığı oyunları yazsın. Belki birinin o oyunu oynamasına sebep olursunuz :)
Ben 10 Protector of Earth psp platformundaki oyunu en sevdiğim oyun olmakla beraber küçüklüğümdem beri oynadım 13 kez bitirdim öyle söyleyim ikinci olarak da NFSU2 çok oynadım halen daha devam ediyorum 6. kez bitirecem 😁

1760263792249.webp
warframe

Ben 10 Protector of Earth psp platformundaki oyunu en sevdiğim oyun olmakla beraber küçüklüğümdem beri oynadım 13 kez bitirdim öyle söyleyim ikinci olarak da NFSU2 çok oynadım halen daha devam ediyorum 6. kez bitirecem 😁
NFSU2 güvenilir nasıl indirdin kanka çok istiyorum indirmekte güvenilir bir yer bulamadım ya varsa link falan atar mısın

NFSU2 güvenilir nasıl indirdin kanka çok istiyorum indirmekte güvenilir bir yer bulamadım ya varsa link falan atar mısın
Tanıdık site belki bilirsin indirdim kurdum herhangi bir sorunu olmadı güvenilir gibi zaten arada bir kaç oyun bu siteden indirdim test etmişliğim oldu ❤️

Tanıdık site belki bilirsin indirdim kurdum herhangi bir sorunu olmadı güvenilir gibi zaten arada bir kaç oyun bu siteden indirdim test etmişliğim oldu ❤️

Bunun RTX versiyonu da var mı :D

Kesinlikle Europa Universalis 4 yaklaşık 400 saatim var. Zamanım olsa 400 saat daha gömülür.

SSteam.webp

Benim için sonrada Witcher serisi gelir.
Lelelelyleleleyleley.webp

İlk çıktığı günden itibaren hem izleyen hemde oynayan delisi olduğum oyun ; RUST

Eğer ekibiniz varsa muhabbet eşliğinde akan giden oyun , maalesef ekipsiz sarmıyor , Özellikle gece yapılan raidlerde ve raid savunmalarında hazzı muazzam

Geri