Game Garaj Center Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JonSnow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18

JonSnow

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Selam dostlar

Gamegaraj Center uygulamasını inceledim biraz kafam karıştı, detaylı bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi, bazen ofis modunda oyun açıyorum fan sesi azalması adına ama FPS düşüş yaşıyorum, ne yapmalıyım ne önerirsiniz, kullandığınız özel yazılımlar varmı yoksa kendi uygulamasi üzerinden yeni profil mı olusturmam gerekiyor? (Slayer x7t 5070)

Merhabalar. Bilgisayardan en iyi performansı almak için harici GPU ve Turbo Extreme mod seçmelisiniz. Oyuncu laptopları fan sesi çıkarır. Bunu oyunlarda azaltmak çok zor. Sizin kullandığınız laptop fan sesi açısından az ses çıkaran modellerden biri.

Selam dostlar

Gamegaraj Center uygulamasını inceledim biraz kafam karıştı, detaylı bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi, bazen ofis modunda oyun açıyorum fan sesi azalması adına ama FPS düşüş yaşıyorum, ne yapmalıyım ne önerirsiniz, kullandığınız özel yazılımlar varmı yoksa kendi uygulamasi üzerinden yeni profil mı olusturmam gerekiyor? (Slayer x7t 5070)
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sadıç güzel günlerde kullanın hangi oyunda FPS düşüşü yaşadınız? 💕

Gow Ragnarok ve horizon 5
@CihazTV 'nin de dediği gibi ayarları yapın laptobun altında daima stand olsun ve watt limit de koyabilirsin bu sayede fazla FPS kaybetmeden akıcı bir şekilde stabil sıcaklıklarla oynatır

- Hikayeli oyunlarda 40-45W işlemciye, ekran kartına dokunmayın
- FPS oyunlarında 55W işlemciye, 85W dynamic boost kapalı ekran kartı ile deneyin 💕

@CihazTV 'nin de dediği gibi ayarları yapın laptobun altında daima stand olsun ve watt limit de koyabilirsin bu sayede fazla FPS kaybetmeden akıcı bir şekilde stabil sıcaklıklarla oynatır

- Hikayeli oyunlarda 40-45W işlemciye, ekran kartına dokunmayın
- FPS oyunlarında 55W işlemciye, 85W dynamic boost kapalı ekran kartı ile deneyin 💕
Limitleme işlemini detaylı nasıl yapabiliriz 😊 🙏🏻

Selam dostlar

knk ofis modunda termal limit ve fan açmama eğilim var tavsiyem oyun modu idealdir turbo mod gerektiği yerde açılması yani normaldir ama ofis modunda valorant oynayabilirsiniz hoşuma gitmişti deneyimi

Limitleme işlemini detaylı nasıl yapabiliriz 😊 🙏🏻
Control Center'ın performans ayarlarında bir de Özel Mod sekmesinde SFC ayarlarına gidin işlemcinin PL1 ve PL2 watt değerlerini değiştirin PL4 ayarını oynamanıza gerek yok ekran kartı tarafında Dynamic boost kapatıp isterseniz ona da limit uygulayabilirsiniz. 💕

• Like
Tepkiler: BNG
Control Center'ın performans ayarlarında bir de Özel Mod sekmesinde SFC ayarlarına gidin işlemcinin PL1 ve PL2 watt değerlerini değiştirin PL4 ayarını oynamanıza gerek yok ekran kartı tarafında Dynamic boost kapatıp isterseniz ona da limit uygulayabilirsiniz. 💕
Aynen öyle ömer baba😅

Geri