Game Garaj Laptop Ekran Hasar Gordu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinaninn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13

sinaninn

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Merhabalar 3 hafta once game garaj slayer x5t modelini aldim bugun yegenim oyun oynarken ekran hasar gormus nasil nasil yapmis bilmiyorum. Dış yuzeyde bisey yok icten hasar almis gibi gozukuyor. Nasil bi yol izlemem gerek halledilebilcek bisey mi?
Yardimci olurmusunuz ?
2 gorselde bozulma gitgide buyuyor

Ekli dosyalar

• IMG_6917.webp
    IMG_6917.webp
    533,3 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba kardeşim;

14 gün iade süresi de geçtiği için mecburen garantiye yani teknik servise gönderilmesi lazım panel değişimi yapıyorlar. Aramanız durumunda ilgili bir yol size söyleyecektir. Geçmiş olsun. 💕

Merhabalar 3 hafta once game garaj slayer x5t modelini aldim bugun yegenim oyun oynarken ekran hasar gormus nasil nasil yapmis bilmiyorum. Dış yuzeyde bisey yok icten hasar almis gibi gozukuyor. Nasil bi yol izlemem gerek halledilebilcek bisey mi?
Yardimci olurmusunuz ?
2 gorselde bozulma gitgide buyuyor
Ekrana vurmuş olabilir ya da bir şey çarpmıştır

5-10 k yi gecmez umarim
Masaüstü monitörler gibi 20-30k tutmaz. Ama 5-10 tutabilir evet. Emin değiliz. Ekran 1920*1200 olduğu için yüksek ücret çıkarmazlar diye düşünüyorum. Maliyeti ucuz ama stoklar çok azsa maliyete 2 katı olarak yansıyabilir.

Panelin BOE veya AU Optronics üretimi versiyonları 3500-6000 lira arasında değişiyor. İşçilik ücreti vb... Dersek muhtemelen 6500-7000 tutacaktır.

• Like
Tepkiler: BNG
Geri