Game Garaj Control Center'da SPC ayarlarında Fan ayarlarıyla mı oynadınız? Oradaki fan ayarlarını default hale getirip tekrar dener misiniz?
Geçmiş olsun canım arkadaşımhocam aı ya sordum dedi ki fişten çek 2 dk bekle geri aç o şeklide düzeldi bilmiyorum nedenini t.. forumda yazdım iade et dediler valla forum kalamdı adam akıllı bura iyi oldu inş bidaha yaşamam
hallettim inş daha yapmaz yaGeçmiş olsun canım arkadaşım![]()
abi gene yaptı ya nedeni ne acaba yeniden kurdum control centeri olmadı gene arada geliyorGame Garaj Control Center'da SPC ayarlarında Fan ayarlarıyla mı oynadınız? Oradaki fan ayarlarını default hale getirip tekrar dener misiniz?
Tam olarak nasıl bir sorun yaşadığınızı ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? Yarın mutlaka Game Garaj teknik servisi ile görüşün. Aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz:abi gene yaptı ya nedeni ne acaba yeniden kurdum control centeri olmadı gene arada geliyor
Geç gördüm telegramdaki benim abi mail de attım yarın mutlaka arıyacam tuhaf bi hata kullanıma engel yok ama galiba fan kapatmıyor bu hata gelince SS attım ztnTam olarak nasıl bir sorun yaşadığınızı ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? Yarın mutlaka Game Garaj teknik servisi ile görüşün. Aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz:
Game Garaj Merkez Teknik Servis
Kısıklı Mah, Ferah Cad. Avansas Apt. No:10/1, 34696 Üsküdar/İstanbul
ÇALIŞMA SAATLERİMİZ
Hafta içi 09:00-18:00
Cumartesi 09:00–14:00
TEL: 0850 228 5424
E-posta: gamegaraj@garajonline .com.tr
Abi aradım ilk defa karşılaştık diyorlar bios güncellemesi yap dediler inş becerebilirim eve gidince denerimTam olarak nasıl bir sorun yaşadığınızı ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? Yarın mutlaka Game Garaj teknik servisi ile görüşün. Aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz:
Game Garaj Merkez Teknik Servis
Kısıklı Mah, Ferah Cad. Avansas Apt. No:10/1, 34696 Üsküdar/İstanbul
ÇALIŞMA SAATLERİMİZ
Hafta içi 09:00-18:00
Cumartesi 09:00–14:00
TEL: 0850 228 5424
E-posta: gamegaraj@garajonline .com.tr
Attığım link üzerinden Game Garaj'ın sürücü sayfasında kendi modelinizin biosunu bulabilirsinizAbi aradım ilk defa karşılaştık diyorlar bios güncellemesi yap dediler inş becerebilirim eve gidince denerim
Attığım link üzerinden Game Garaj'ın sürücü sayfasında kendi modelinizin biosunu bulabilirsiniz
Game Garaj Sürücüler | Drivers Merkezi
Notebook Sürücüleri, Laptop Sürücüleri, Masaüstü Sürücüleri, Hazır Sistemler Sürücüleri, Tavsiye Sistemler Sürücüleri, All In One Sürücüleri, Çevre Birimleri Sürücüleriwww.gamegaraj.com
Bence de fanlar düzgün çalışıyor hata mesajı sistem izleme ekranında sadece bios güncellemesi yapacam geldim şimdi eveGame Garaj şikayetin ulaştığını söyledi. Önemli bir sorun değil, zaten aslında bir bildirimden fazlası değil. Sorun olursa da çözerler. Tekrar tekrar olursa fana bakarlar muhtemelen. İlk kez denk geldik ve münferit bir olay, okuyanların haberi olsun.
İnşallah yazılımsaldır da fixler LerGame Garaj şikayetin ulaştığını söyledi. Önemli bir sorun değil, zaten aslında bir bildirimden fazlası değil. Sorun olursa da çözerler. Tekrar tekrar olursa fana bakarlar muhtemelen. İlk kez denk geldik ve münferit bir olay, okuyanların haberi olsun.
İnşAllah canım kardeşim tekrardan güle güle kullanınİnşallah yazılımsaldır da fixler Ler
format atmayı denedin miEkli dosyayı görüntüle 93bat dosyasını değiştirdim yenisiyle bakalım ppm kuracak mı