Game Garaj Laptopta Fan Istisnası Hatası Veriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BNG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11

BNG

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
daha 14 günü bile tamamlamadan bu hatayı aldım nasıl düzeltirim yeni oldu tongfang kasa monsterlerde varmış baya aynı arayüz ztn fanlarda bi sıkıntı yok ses vs çalışıyor gayet güzel

Game Garaj Control Center'da SPC ayarlarında Fan ayarlarıyla mı oynadınız? Oradaki fan ayarlarını default hale getirip tekrar dener misiniz?

hocam aı ya sordum dedi ki fişten çek 2 dk bekle geri aç o şeklide düzeldi bilmiyorum nedenini t.. forumda yazdım iade et dediler valla forum kalamdı adam akıllı bura iyi oldu inş bidaha yaşamam

Game Garaj Control Center'da SPC ayarlarında Fan ayarlarıyla mı oynadınız? Oradaki fan ayarlarını default hale getirip tekrar dener misiniz?
Ekran görüntüsü 2025-10-11 195933.webp

hocam sitede 8 bit yazıyo koduna baktım 10 bit ayarlarda da var seçeneği x7t nin bana gelen

abi gene yaptı ya nedeni ne acaba yeniden kurdum control centeri olmadı gene arada geliyor

abi gene yaptı ya nedeni ne acaba yeniden kurdum control centeri olmadı gene arada geliyor
Tam olarak nasıl bir sorun yaşadığınızı ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? Yarın mutlaka Game Garaj teknik servisi ile görüşün. Aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz:

Game Garaj Merkez Teknik Servis
Kısıklı Mah, Ferah Cad. Avansas Apt. No:10/1, 34696 Üsküdar/İstanbul

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ
Hafta içi 09:00-18:00
Cumartesi 09:00–14:00
TEL: 0850 228 5424
E-posta: gamegaraj@garajonline .com.tr

• Like
Tepkiler: BNG
Tam olarak nasıl bir sorun yaşadığınızı ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz? Yarın mutlaka Game Garaj teknik servisi ile görüşün. Aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz:

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ
Geç gördüm telegramdaki benim abi mail de attım yarın mutlaka arıyacam tuhaf bi hata kullanıma engel yok ama galiba fan kapatmıyor bu hata gelince SS attım ztn

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ
Abi aradım ilk defa karşılaştık diyorlar bios güncellemesi yap dediler inş becerebilirim eve gidince denerim

Abi aradım ilk defa karşılaştık diyorlar bios güncellemesi yap dediler inş becerebilirim eve gidince denerim
Attığım link üzerinden Game Garaj'ın sürücü sayfasında kendi modelinizin biosunu bulabilirsiniz ❤️

• Like
Tepkiler: BNG
Game Garaj şikayetin ulaştığını söyledi. Önemli bir sorun değil, zaten aslında bir bildirimden fazlası değil. Sorun olursa da çözerler. Tekrar tekrar olursa fana bakarlar muhtemelen. İlk kez denk geldik ve münferit bir olay, okuyanların haberi olsun.

Game Garaj şikayetin ulaştığını söyledi. Önemli bir sorun değil, zaten aslında bir bildirimden fazlası değil. Sorun olursa da çözerler. Tekrar tekrar olursa fana bakarlar muhtemelen. İlk kez denk geldik ve münferit bir olay, okuyanların haberi olsun.
Bence de fanlar düzgün çalışıyor hata mesajı sistem izleme ekranında sadece bios güncellemesi yapacam geldim şimdi eve

İnşallah yazılımsaldır da fixler Ler

Geri