Game Garaj R9T Driver Hatası Alıyorum

FuLLnİGHTmare

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Merhabalar. Game garaj r9t 9955hx 5070ti cihazım var dün geldi. Driverlerde bi sıkıntı yaşamaktayım. Tek tıkla indirme tuşuna basıyorum windows lisansim olmadığı için mi acaba bilmiyorum secure bootta kapatıp açtım oda olmadı. Driver kurarken hata alıyorum.
Bir diğer ufak sorunum youtubede video izlerken anlik kasmalar var.

Ekli dosyalar

• 20251105_180700.webp
    20251105_180700.webp
    405,4 KB · Görüntüleme: 8
  • 20251105_180700.webp
    20251105_180700.webp
    405,4 KB · Görüntüleme: 8
Merhabalar. Game garaj r9t 9955hx 5070ti cihazım var dün geldi. Driverlerde bi sıkıntı yaşamaktayım. Tek tıkla indirme tuşuna basıyorum windows lisansim olmadığı için mi acaba bilmiyorum secure bootta kapatıp açtım oda olmadı. Driver kurarken hata alıyorum.
Bir diğer ufak sorunum youtubede video izlerken anlik kasmalar var.
Merhabalar, driver öncesinde internet bağlantısını bir şekilde kurup Windows güncellemelerini tamamen yapıp one click driver tool'u tekrar çalıştırabilir misiniz?

@CihazTV abi aygıt yöneticisindeki 2 hatalı driveri güncelledim.
NVİDİA apptan güncelledim sonra denedim driverlerli toplu yüklemeyi.
3.cü atlattım. En son 7. güncellemeyi yaptı ve cmd kapandı. Bitirmişmidir acaba tekrar deneyeyim mi ?

Hayırlı olsun güle güle kullan
Sağol ali abi.Ben bu kadar güzel bir kalite beklemiyordum açıkçası hatta dün baya bi düşündüm ( yazilim yönünde)hata mı ettim diye sistem biraz absürt hatalar verince. Neysek duzeldi. Ama cihazın kasası vs klavyesi olsun çok güzel yanı testlerde anlattığından bile daha iyi.

Geri