Game Garaj Slayer X7T-5060 Hakkında

SLAYER X7T

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Herkese merhaba. Game Garaj Slayer X7T-5060 modelini satın aldım ve şu an için sorunsuz şekilde kullanıyorum. Ancak, satın almadan önce de kafamı kurcalayan ve şu anda da sıkça düşündüğüm bir konu var.

Bildiğiniz üzere, bazı bilinen laptop markaları kendi bünyelerinde bakım, temizlik ve benzeri hizmetler sunuyor. Bu noktada benim de aklıma vakti zamanı geldiğinde ben bu bilgisayarın bakımını nerede yaptıracağım sorusu takılıyor ister istemez. Çünkü bildiğim kadarıyla Game Garaj henüz herhangi bir bakım hizmeti vs sunmuyor.

Bu konuda deneyimi veya bilgisi olanların fikir ve önerilerini duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba kardeşim ;

Aslında tam tersi bakım hizmeti sunuyor. Ne zaman watt değerlerine göre anormal sıcaklıklar alıyorsanız teknik servise danışıp ulaştırabilirsiniz. Üstelik bu işlemi ücretsiz yapıyor diye biliyorum. 💕

Herkese merhaba. Game Garaj Slayer X7T-5060 modelini satın aldım ve şu an için sorunsuz şekilde kullanıyorum. Ancak, satın almadan önce de kafamı kurcalayan ve şu anda da sıkça düşündüğüm bir konu var.

Bildiğiniz üzere, bazı bilinen laptop markaları kendi bünyelerinde bakım, temizlik ve benzeri hizmetler sunuyor. Bu noktada benim de aklıma vakti zamanı geldiğinde ben bu bilgisayarın bakımını nerede yaptıracağım sorusu takılıyor ister istemez. Çünkü bildiğim kadarıyla Game Garaj henüz herhangi bir bakım hizmeti vs sunmuyor.

Bu konuda deneyimi veya bilgisi olanların fikir ve önerilerini duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Aynı bilgisayarı kullanıyoruz. İşlemci ve ekran kartı performansında düşüş ve sıcaklıklarda sebepsiz yükseliş varsa ve kullanalı 6 *** geçtiyse servise gönderebilirsin. Bakımını garanti kapsamı içinde yapıyorlar. Benim tavsiyem ortalama senede 1 kez servise vermek. Bilgisayarda herhangi bir donanım ve teknik arıza, yavaşlama, donma, takılma, aşırı ısınma gibi problemler için servise gönderip ücretsiz hizmet alabilirsin 2 yıl boyunca. Ben 9 Kasım'da almıştım. Neredeyse 2 ay olacak. Tabiki şuan bir problem yok. Fakat bilgisayarın tozlanmasını geciktirmek istiyorsan, ihtiyacın olmasa da bilgisayarı çalıştır ve kullan. Günlerce çalışmayan laptop, daha hızlı tozlanmaya başlar. Özellikle arkadaki fan çıkışları tozla dolar ve ekran kartı performansı düşer. Ben oyun oynamasam bile bilgisayarı kapatmıyorum, açık bırakıyorum ekranı ve sık sık işlemci ve ekran kartına abanan oyunlara girip bilgisayarı ısıtıyorum. Isınmış bilgisayar ve sürekli çalışan ekran kartı, bilgisayarın daha geç tozlanmasına neden olur. Bu sadece GameGaraj için değil birçok marka, garanti kapsamı içinde olan cihazın bakımlarını ücretsiz yapmak zorundadır. Biz yapmıyoruz deme şansları yok.

Geri