Gaming Laptop Modelleri ve Fiyatları
Gaming laptop modelleri ve fiyatlarını keşfedin! Yüksek performans, güçlü grafikler ve taşınabilirlik ile en iyi oyun deneyimi sizi bekliyor.
X7 t den farkı kamera Windows hello var ama 16 ram -Tüm modellerini özelliklerini bir yere yazdım fiyatları ile beraber aşağıdaki linkten modellere ulaşabilirsiniz.
GameRaider Modelleri
Ekli dosyayı görüntüle 652
Servis ve destek konusu iyiyse fhd kamera ve 32 lık olan flux iyi cihazTüm modellerini özelliklerini bir yere yazdım fiyatları ile beraber aşağıdaki linkten modellere ulaşabilirsiniz.
GameRaider Modelleri
Ekli dosyayı görüntüle 652
Cihazların fiyatları ve özellikleri GG ile aynı hemen hemen. Ama mağaza adresleri dışında kendilerine ait resmi bir kaynak bulamadım. Bir kaynak oluşturmadan piyasaya mı çıktılar acaba? Ki adresteki yer bir şirket binası. Facebook hesaplarına baktım. Laptop.comtr gen diye bir adres çıktı. Ama Asus hakkında paylaşımlar yapıyorlar. Kendileri de sanırım ASUS'tan yola çıkmışlar. Çünkü hakkımızda kısmında bilinen marka altyapısını kullandığını belirtmişler. Buna Lenovo, Acer, HP ve DELL, MSI gibi markalarda dahil. Açıkçası bana şimdilik güven vermediler. Bakalım gelecekte ne olacak... Keşke farklı bir isimle yola çıksalardı. Bence komik bir isim kullanıyorlar laptop markası için.Servis ve destek konusu iyiyse fhd kamera ve 32 lık olan flux iyi cihaz
Servis konusu biraz daha ileriye dönük öğrenilebilir bilgi olur ama onun dışında bence rahatlıkla alınabilir.Servis ve destek konusu iyiyse fhd kamera ve 32 lık olan flux iyi cihaz
BencedeServis konusu biraz daha ileriye dönük öğrenilebilir bilgi olur ama onun dışında bence rahatlıkla alınabilir.![]()
5070Ti modelini Telegram'da yayınladıydı 5060 ve 5070 modellerinden henüz ses seda gelmedi.Ali abi ne düşünüyor bu cihazlar hakkında video gelir mi @CihazTV