Rami değiştirip gönderdiler sorun çözüldü
Son düzenleme:
nasıl bir yol izleyeyim hocam 1 hafta isimden gucumden oldum zaten reklamlara guvenip aldim almaz olaydimTHH başvurun. Muhtemelen üründe problem yok diyip geri gönderecek servis.Hakkınızı kesinlikle alırsınız THH'de. Gamegaraj, sorunları görmezden gelen bir firma oldu son birkaç aydır. Belki daha da eskiye dayanıyor ama sıklık olarak son 4 ayda daha sık yaşanıyor bu mağduriyet. Bu sorunu da ilk defa duydum. Daha önce klavye takıp X5T-X7T bilgisayarı kitlenen(Hardlock) gördüm ama bunu ilk defa görüyorum. Her ay başka sorun çıkıyor X modellerde. Ama çözüm bulmuyorlar. Bunların yetkili birimiyle görüşmek gerekiyor. Servis elemanları tamamen kaypaklık yapıyor.
E-Devlet'ten Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapın.nasıl bir yol izleyeyim hocam 1 hafta isimden gucumden oldum zaten reklamlara guvenip aldim almaz olaydim
E-Devlet'ten Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapın.
hocam servis aradı bugün ram değişimi yapildiğini ama sorunla karşilasmadiklarini soylediler bakalim umarim sorun cozulmustur servise gondermenizi oneririm arkadasin dedigi gibi thhye basvurarak iade falan alabilirsiniz cihaziniz tamir olmazsaAyni sorunu bende yasiyorum. Yaklasik 1 ay once x5t modelini aldim. 4.kez bire bir ayni hard freeze problemini yasadim. Satacagim laptopu burada yapilan yorumlara ve youtube iceriklerine guvenip satin aldim ama hepsi ucretli icerik oldugu icin guvenilmez.
Ne kadar surede cevap aldiniz servisten ?hocam servis aradı bugün ram değişimi yapildiğini ama sorunla karşilasmadiklarini soylediler bakalim umarim sorun cozulmustur servise gondermenizi oneririm arkadasin dedigi gibi thhye basvurarak iade falan alabilirsiniz cihaziniz tamir olmazsa
Öncelikle geçmiş olsun. Benim cihazım X7T onda da farklı sorunlar var. Kulaklıkta sesin pıt pıt etmesi, anlık sesde takılmalar, cihazda anlık donmalar mouse imlecinde takılma/atlamalar, batarya pil süresi servise gönderdikten sonra ortaya çıkan yüksek ısı ve fan hızları vb. uzun uza gider. 10 gün civarı önce servise gönderdim sadece batarya kalibrasyonu ve Bıos güncellemesi yapmışlar geri kalan sorunları görmedik diyerek cihazı gönderdiler. Daha sonra hem sorunlarım çözülmedi hemde arttı. Cihaza videolu kanıtlar koyup tekrar gönderdim bakalım süreci bekliyorum. Benim de cihaza çok acil ihtiyacım var ama 1 hafta oluyor daha bakalım dönüş yok birkaç gün önce aradım sırada bekliyor demişlerdi. Daha 1,5 aylık cihazın nerdeyse 20-25 günü serviste ne diyebilirimki...Selamlar herkese,
Yeni aldığım Game Garaj Slayer (i5-13500HX) cihazda kilitlenme sorunuyla uğraşıyorum ve artık sabrım taşmış durumda. Cihaz resmen "Hard Freeze" denilen illetten kurtulamıyor; sistem en ufak işlemde buz kesiyor.
Sadece oyunlarda olsa bir derece ama Chrome’da gezerken, hatta sadece bir dizi izlerken bile ekran aniden kararıyor ve hapörlerden cızırtı sesi geliyor. Klavye ışıkları yanıyor ama cihaz tamamen bitkisel hayata giriyor; ne Caps Lock çalışıyor ne de bir komut. Kapatmak için güç tuşuna abanıp zorla kapatmak zorunda kalıyorum.
Sorunu çözmek için yapmadığım şey kalmadı. MemTest86 ile 4 saat test yaptım, tertemiz çıktı; yani RAM'ler sağlam. DDU ile sürücüleri temizledim, defalarca format attım, her şeyi en günceline çektim ama nafile. Sorun bariz bir şekilde donanımsal ama servis süreci tam bir komediye dönüştü.
Cihazı ayın 23'ünde gönderdim, günlerce beklettikten sonra şimdi de kalkmış "2 gündür bakıyoruz ama arızaya rastlamadık" diyorlar. Üstelik hatayı kanıtlayan video kaydını göndermeme rağmen servis hâlâ inceliyoruz diyor Bu bilgisayar yüzünden günlerdir işimi yapamıyorum, mağduriyetim diz boyu. Resmen paramızla rezil oluyoruz.
ayıptır aralığın sonunda satın aldım bu cihazıVideo Kaydı
çarşamba günü anca baktılar bugün rami degiştirip göndermişlerNe kadar surede cevap aldiniz servisten ?
ya herkes önerince alayim dedim de boyle olmasini hic beklemiyordumGüvendiğimiz dağlara kar yağıyor. Bu nasıl iş anlamadım. Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım tüm sorunlarınız çözülmüş olur.
Benim x5t modelinde de kitlenme/donma cok tekrar etmeye basladi. Chrome`da video izlerken bile kitleniyor hem de guc ayarlarini dengeli kullanmama ragmen. Sanirim ram kaynakliymis. Servise gonderecegim duzelmezse satacagim sonra da bir daha kapisindan bile gecmem.
Hocam ram degisikligi sonrasi cihaz elinize ulasti mi? Test edip burada sonuc paylasabilir misiniz? Bende servise gonderecegim ama duzeliyor mu merak ettimhocam servis aradı bugün ram değişimi yapildiğini ama sorunla karşilasmadiklarini soylediler bakalim umarim sorun cozulmustur servise gondermenizi oneririm arkadasin dedigi gibi thhye basvurarak iade falan alabilirsiniz cihaziniz tamir olmazsa
ulaşınca sonuçu paylasirim hocam ama testen kastiniz nedir eger siyah ekran vermiyorsa sorun yok memtest86 temiz cikmistiHocam ram degisikligi sonrasi cihaz elinize ulasti mi? Test edip burada sonuc paylasabilir misiniz? Bende servise gonderecegim ama duzeliyor mu merak ettim
eger 6 aydan azsa thhye basvurunBenim x5t modelinde de kitlenme/donma cok tekrar etmeye basladi. Chrome`da video izlerken bile kitleniyor hem de guc ayarlarini dengeli kullanmama ragmen. Sanirim ram kaynakliymis. Servise gonderecegim duzelmezse satacagim sonra da bir daha kapisindan bile gecmem.
Donma problemi bir daha olacak mi diyeulaşınca sonuçu paylasirim hocam ama testen kastiniz nedir eger siyah ekran vermiyorsa sorun yok memtest86 temiz cikmisti
Daha 2 ay oldu ama servise gonderip sonuc alamadiktan sonra basvurabilirm sanirim oraya oyle mi?eger 6 aydan azsa thhye basvurun