Gamegaraj X7T-5070 Hakkında Fikir Alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25

ahmed

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Merhabalar arkadaşlar ,
https://www.hepsiburada.com/game-ga...hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-p-HBCV00009MMCJR bilgisayarını 28 kasımda 10 taksit seçeneği geldiği takdirde almayı düşünüyorum. Özellikle bu cihazı veya gamegarajın diğer modellerini kullanan arkadaşlara soruyorum . Memnun musunuz ? Karşılaştığınız sorunlara dair çözüm yöntemleri kolay mı ? Teknik servislik sorunu olan arkadaşlar mağdur edildi mi ? Bilgilendirici mesajlar olursa gerçekten çok memnun olurum .
Herkese iyi forumlar

Merhaba kardeşim CihazTV bu modeli incelemiştir sizlerle birlikte paylaşmak isterim deneyimlerine bakabilirsiniz iyi forumlar. 💕

Teşekkür ederim hocam. AMD versiyonu için ek ücret ödemeye gerek var mı ? Oyun oynayan birisiyim
Şöyle diyelim eğer ki rekabetçi oyun fazla oynanmayacaksa AMD R9T için ek ücret ödemeye gerek yok.

Artı olarak bilgi amaçlı X7T modelin pil ömrü daha öndedir dışarda falan pilde kullanmak isterseniz X7T sizi baya tatmin edecektir.

Ben teşekkür ederim şimdiden hayırlı uğurlu olsun. 💕

Merhabalar arkadaşlar ,
https://www.hepsiburada.com/game-ga...hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-p-HBCV00009MMCJR bilgisayarını 28 kasımda 10 taksit seçeneği geldiği takdirde almayı düşünüyorum. Özellikle bu cihazı veya gamegarajın diğer modellerini kullanan arkadaşlara soruyorum . Memnun musunuz ? Karşılaştığınız sorunlara dair çözüm yöntemleri kolay mı ? Teknik servislik sorunu olan arkadaşlar mağdur edildi mi ? Bilgilendirici mesajlar olursa gerçekten çok memnun olurum .
Herkese iyi forumlar
Teknik servisleri çok iyi. Hem aramalara hem epostalara ve hemde canlı destekde çok yardımcı oluyorlar. En ilgili firma diyebilirim. Bir sorun yaşadığında mutlaka GameGaraj yetkili servisinden yardım al. Bilmediğin konu hakkında da yardımcı olacaklardır. Aynı zamanda cihazda bir problem varsa sorunsuz şekilde değişim sağlıyorlar.

Teknik servisleri çok iyi. Hem aramalara hem epostalara ve hemde canlı destekde çok yardımcı oluyorlar. En ilgili firma diyebilirim. Bir sorun yaşadığında mutlaka GameGaraj yetkili servisinden yardım al. Bilmediğin konu hakkında da yardımcı olacaklardır. Aynı zamanda cihazda bir problem varsa sorunsuz şekilde değişim sağlıyorlar.
Çok teşekkür ederim hocam cevabın için.

Geri