Güncelleme Sonrası Performans Düşüşü Ve Isınma

Ahmet Taha

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
pc ye ilk nvıdıa üzerinden sürücü güncellemesi yaptım oyunlarda yarı yarı belki daha fazla fps düşüşü yaşadım ve açar açmaz fanları açmaya başladı daha sonra win güncellemesi yaptım bu seferde chrome da 3 sekme açınca az da olsa hemen fanları açıyor ve yavaş kapanıp yavaş açılmaya başladı bunları nasıl çözebilirim

HP victus 16 i5 14500 HC 4060 olan
Termal macun yenilemesi gerekli. Thermalright TF7, Thermal Grizzly Duronaut veya Halnziye P17 uygulayın. Eğer imkanınız varsa Thermal Grizzly PhasSheet PTM veya Honeywell PTM7950 alın. Heilos V2 (0.25mm) olan versiyon veya Fehonda PCM 8990 da iş görür. Kryonaut, Mx-6 veya Mx-4 kullanmayın.

Termal macun yenilemesi gerekli. Thermalright TF7, Thermal Grizzly Duronaut veya Halnziye P17 uygulayın. Eğer imkanınız varsa Thermal Grizzly PhasSheet PTM veya Honeywell PTM7950 alın. Heilos V2 (0.25mm) olan versiyon veya Fehonda PCM 8990 da iş görür. Kryonaut, Mx-6 veya Mx-4 kullanmayın.
Güncelleme sonrası binada oldu maçla alakalı olabilir mi

Cihazın sıcaklık değerlerini kontrol edin. Sürücüleri eski sürüme çekin, baktınız hala tekrar ediyor, bu cihazın bakım zamanı gelmiş demektir.

Geri