Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Laptop soğutucu, laptop çantası, mouse, klavye, kulaklık, gamepad, monitör, RAM ve SSD gibi yan önerilerim : https://linktr.ee/cihaztv
Liste her gün güncellenir. Bu listedeki laptoplar listeyi güncellediğim tarih itibarıyla fiyatını hak eden ve kronik sorun bulunmayan ürünlerdir. (Sorunları ben çıkarmıyorum, laptopları ben üretmiyorum. İleride çıkabilecek sorunlardan sorumlu değilim.)
Alev emojili ürünler piyasaya göre iyi fiyatlı ürünlerdir, değerlendirin. (Ne kadar çok alev emojisi varsa o kadar F/P’dir.)
️ Bilgilendirme: Amazon, Hepsiburada, Pazarama ve MediaMarkt linkleri işbirliği linkleridir. Bu linkler üzerinden alışveriş yaparsanız (Hepsiburada’da mobil uygulamadan almanız şartıyla) komisyon kazanırım
Günün yorumu: Hepsiburada’da seçili laptoplarda sepette indirimler ve indirim kuponları var.Alev emojili ürünler piyasaya göre iyi fiyatlı ürünlerdir, değerlendirin. (Ne kadar çok alev emojisi varsa o kadar F/P’dir. Alev emojilerini eklerken piyasa şartlarını ve taksitleri de göz önünde bulunduruyorum. En iyi indirim vade farksız bol taksittir.)