💻 Hazırlamış Olduğum Gameraider Laptop Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24

Ömer Can

Admin
Admin
Kayıtlı kullanıcı
Merhaba arkadaşlar. GameRaider laptop modelleri hakkında bol bol bilgi ve fiyat özelliklerini sıralamak ve araştırmak durumundayım. Bakmak isteyen olursa aşağıya link bırakıyorum. Link üzerinden kolayca listeme göz atarsanız çok sevinirim. 💕

🔗
Link Bağlantısı

1766482053777.webp

Son düzenleme:
Bence alınabilir olduğunu düşünüyorum. Ocak ayında Game Raider laptop modelleri bile dahil zam gelebilir. 💕

İncelemelerini listemde yer vermiştim ama yine de sizin için aşağıya bırakıyorum.

💻 GameRaider FLUX GR16 Modelinin İncelemesi (PC Hocası / Teknoseyir) :

https://www.youtube.com/watch?v=unHXbJ5Sh8U

💻 GameRaider IGNIA GR16 Modelinin Kısa İncelemesi (GamingGenTR / Mesut Çevik) :

Bence alınabilir olduğunu düşünüyorum. Ocak ayında Game Raider laptop modelleri bile dahil zam gelebilir. 💕

İncelemelerini listemde yer vermiştim ama yine de sizin için aşağıya bırakıyorum.

💻 GameRaider FLUX GR16 Modelinin İncelemesi (PC Hocası / Teknoseyir) :

💻 GameRaider IGNIA GR16 Modelinin Kısa İncelemesi (GamingGenTR / Mesut Çevik) :

laptop.com.tr sitesi güvenilir mi?

1765807316687.webp

✅ Günün Yorumu : Gameraider modelleri genel olarak FLUX/IGNIA GR16 32GB/1TB versiyonlarında zam gelmiştir. Amazonda halen indirimli fiyatlar devam ediyor. Özellikle 32GB/2TB versiyonu olan modeller çok uygun fiyata denk geliyor. Bakmanızı tavsiye ederim. Ekstra olarak IGNIA GR16 5070Ti 64GB/4TB modellerinin çok iyi fiyatı var. RAM ve SSD fiyatlarının ateş pahası olduğunu düşünürsek ben net alınabilir. 💕

Son düzenleme:
Geri