407 TL daha düşük fiyata satılmış. Az az düşüyor.
Aynı fiyata MSI da bulunuyor, bazı kullanıcılar MSI varken bunu söz konusu eder mi?Bu fiyata bence alınır hatta kapılır.![]()
Tartışma çıkabilir benden demesi.Aynı fiyata MSI da bulunuyor, bazı kullanıcılar MSI varken bunu söz konusu eder mi?![]()
Şaka olsun maksat, HP mi MSI mı tartışması gereksiz olur, toplumda oturmuş bir bilinç var neticede. Detayıyla yazacak olan olursa da okunur elbet.Tartışma çıkabilir benden demesi.![]()
Telegramda görsen 95k 'lık Hp omen max 16 RTX 5080 modeli bile vardı107.000 liralık laptop deyince Ali Abinin 2 ay önceki MSI Vector 16 videosu aklıma geldi.![]()
Hadi ya. O daha da çılgın bir indirimmiş.Telegramda görsen 95k 'lık Hp omen max 16 RTX 5080 modeli bile vardı![]()
O indirim gerçekten oldu mu yoksa fiyat hatası mıydı? Olduysa bu 107-108 binler boşa çıkar.Telegramda görsen 95k 'lık Hp omen max 16 RTX 5080 modeli bile vardı![]()
Son 2 stok gösteriyordu 3 saatte yedi bitirdiler.O indirim gerçekten oldu mu yoksa fiyat hatası mıydı? Olduysa bu 107-108 binler boşa çıkar.
Az sürse de efsane bir indirimdi n11'de satıldı zamanında sabah görmüştüm de chatte sabitledim.Hadi ya. O daha da çılgın bir indirimmiş.Ben Telegram grubunda olmadığım için bilmiyorum.
AMD AI 9 serisi olduğundan ucuzmuş. Ben de Intel Core Ultra 7 veya Ultra 9 serisi zannettim.Az sürse de efsane bir indirimdi n11'de satıldı zamanında sabah görmüştüm de chatte sabitledim.
Ekli dosyayı görüntüle 641
Şimdilerse 123k'ya satılıyor. işlemci ile alakası olmadığını varsayıyorum 255HX ondan daha ucuz.AMD AI 9 serisi olduğundan ucuzmuş. Ben de Intel Core Ultra 7 veya Ultra 9 serisi zannettim.
Artık o HP'nin bileceği iş. Nasıl oluyor da AMD AI 9 daha pahalı onlara sormak lazım.Şimdilerse 123k'ya satılıyor. işlemci ile alakası olmadığını varsayıyorum 255HX ondan daha ucuz.
Ekli dosyayı görüntüle 644Ekli dosyayı görüntüle 645
İkinci el değildi ondan iyice kontrol ettim karina satıyordu.Satıcının hatası yoksa, ürün 2. el değilse iyi fiyatmış. 95k fiyata RTX 5080'li laptop olduktan sonra gerisi durumu kurtarır.