Hp Victus 16 Fan Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baytar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30

Baytar

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
16 ekimde trendyol satıcılı hp victus 16 r1 serisi laptop aldım ancak sağ fanda çok yakınlaşınca duyabileceğim düşük devirlerde dönerken bir ses geliyor sanki fan yalpalıyor veya sürtüyor gibi, bu durum normal mi yoksa sizce iade edilmesi gereken bir durum mu daha 14 gün olmadı trendyol böyle durumlarda kolay iade alıyor mu yoksa ürün açıldı kullanıldı gibi bir yol izleyip uğraştırıyor mu bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Sesin video linki aşağıda.

Son düzenleme:
Merhaba kardeşim evet tiri tiri fandan sanki kablo takılmış sürtüyor sesi geliyor.

Satıcısı kendisi Trendyol olduğu için iade etmek kolay olacaktır talep açın.

Trendyol iade talebini kabul ettiği zaman bazen sizden HP'nin teknik servisini veya müşteri hizmetlerini de aramanızı isteyebilir iade talebimi oluşturdum onaylandı bu videoyu da gösterin iadeniz gerçekleşecektir. ❤️

Son düzenleme:
İade talebi oluşturdum trendyoldan, hp teknik servisini aramam istenmedi ben de cihazı yolladım bakalım bekliyorum şimdi

16 ekimde trendyol satıcılı hp victus 16 r1 serisi laptop aldım ancak sağ fanda çok yakınlaşınca duyabileceğim düşük devirlerde dönerken bir ses geliyor sanki fan yalpalıyor veya sürtüyor gibi, bu durum normal mi yoksa sizce iade edilmesi gereken bir durum mu daha 14 gün olmadı trendyol böyle durumlarda kolay iade alıyor mu yoksa ürün açıldı kullanıldı gibi bir yol izleyip uğraştırıyor mu bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Sesin video linki aşağıda.

Servis değişim yapıp geri gönderme ihtimali var mı sordular mı nedenini sırf meraktan soruyorum kusura bakma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Servis değişim yapıp geri gönderme ihtimali var mı sordular mı nedenini sırf meraktan soruyorum kusura bakma
Yani ben zaten servise yollamadım direkt satıcıya trendyolun kendisine yolladım geri, sipariş elime ulaşalı daha 14 gün dolmamıştı o yüzden ürünüm kusurlu diye ürün değişim talebi oluşturdum talep onaylandı ben de gönderdim cihazı bana bişey sormadılar servise gider mi trendyoldan bilmiyorum ben de

Geri