Laptobum Ekran Kartını Görmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeventSao
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21

LeventSao

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
cihaz asus tuf a15 fa506nc 2 3 gündür oyun felan oynamadığımdan dikkat etmemiştim ghelper kullanıyorum işlemcinin ekran kartından harici ekran kartına geçmediğini farkettim kontrol ettim böyleydi nvidia app felan da açılmıyor sanki ekran kartı takılı değilmiş gibi eskiden de olmuştu diye hatırlıyorum ama bir türlü düzeltemedim yardım edebilecek biri varmı

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-11-01 193540.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-01 193540.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 6
DDU programı ile de düzelmedi mi 😔

Düzelmedi ise bir de Windows'a format atmayın deneyin yine de aynı olursa teknik servis ile görüşün donanımsal olabilir ❤️

Doğru sürücüyü kurduğumdan eminim ama böyle diyor geri indirecek kadar internetim olsa format atacam da olsa yok müsaitsen ilgilenebilir misin abi @CihazTV

Ekli dosyalar

• IMG-20251103-WA0038.webp
    IMG-20251103-WA0038.webp
    532,4 KB · Görüntüleme: 8
Doğru sürücüyü kurduğumdan eminim ama böyle diyor geri indirecek kadar internetim olsa format atacam da olsa yok müsaitsen ilgilenebilir misin abi @CihazTV
Aygıt yöneticisinden de kurmaya deneyebiliriz kurulum dosyasını zip ile ayıklayın daha sonra ekran kartının sürücüsüne gelip güncelle kısmından sürücülerini arayın bölümünde gözat kısmında da güncelleme yapıyor 😇

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 8
  • 2.webp
    2.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 9
  • 3.webp
    3.webp
    20 KB · Görüntüleme: 9
Geri