Arkadaşlar merhaba, ben orta düzey AutoCAD ve 3DS Max programları kullanan biriyim. Laptop üzerinden işlerimi yapıyorum. Ofiste artık ekran küçük gelmeye başladı; haliyle daha büyük bir ekrana ihtiyacım var.
Bana uyumlu ve ekran büyüklüğü açısından geniş bir monitör önerir misiniz? Ayrıca, ekrandan ekrana geçişte görüntü bozulması olmamasını istiyorum. Laptop ekranım nasıl gözüküyorsa, diğer ekranımda da öyle görünmesini istiyorum.
İlginiz için teşekkür ederim şimdiden!
Kullanmış olduğum laptop özelliklerini de iletiyorum.
Örnek olarak baktığım monitörlerinde linkini bırakıyorum.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bana uyumlu ve ekran büyüklüğü açısından geniş bir monitör önerir misiniz? Ayrıca, ekrandan ekrana geçişte görüntü bozulması olmamasını istiyorum. Laptop ekranım nasıl gözüküyorsa, diğer ekranımda da öyle görünmesini istiyorum.
İlginiz için teşekkür ederim şimdiden!
Kullanmış olduğum laptop özelliklerini de iletiyorum.
Örnek olarak baktığım monitörlerinde linkini bırakıyorum.
Samsung 43bm700 108 Ekran Uhd Smart Led Monitör - Fiyatı, Yorumları
Samsung 43bm700 108 Ekran Uhd Smart Led Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
MSI G32CQ4 E2 31.5″ 1ms 170Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları
MSI G32CQ4 E2 31.5″ 1ms 170Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Samsung Ls24c360eauxuf S3 4ms Kavisli (curved) Hdmı + Vga , Freesync ,va , Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
Samsung Ls24c360eauxuf S3 4ms Kavisli (curved) Hdmı + Vga , Freesync ,va , Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Moderatör tarafında düzenlendi: