Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, iyi forumlar. Dizi ve film izlemek, günlük işleri halletmek için bir laptop satın almak istiyorum. Bütçem 20-25 bin TL arası. Ekranı ve sesi kaliteli, batarya süresi uzun zaman yetecek bir cihaz arayışındayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İncelediğim ve aklıma yatan laptoplar ise şunlar:
Selamlar, ekran açısından en iyisi kesinlikle OLED olandır. Bambaşka bir deneyim verir içerik tüketme konusunda. Sesi nasıldır bilemiyorum ama pili de bence iyi gidecektir. 13420h pil ömrünü destekleyen düşük güç tüketen bir işlemci. Bence Lenovo Ideapad Slim 5 14IRH10 Intel I5 13420H Ddr5 16 GB 512 GB SSD Freedos 14 Inç OLED 83HR0070TR modelini alabilirsiniz. Günün laptop önerileri listeme de ekleyeceğim o fiyata gayet güzel. Hepsiburada mobil uygulaması ile bu linkten alırsanız komisyon kazanırım : https://app.hb.biz/a6YrztBe7XWM