Laptop Stant Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38

kalss

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
İyi günler. Öncesinde şu model bir stant almıştım.

Bu model maalesef ne çantama sığdı ne de kyk dolabıma sığabilecek. Bir de yurt odamdaki insanlarla kişisel eşyalarla alakalı biraz tartışma yaşadığımdan dolayı ürünümü açıkta bırakmak istemiyorum. Stant araştırırken aynı markada şöyle bir ürün buldum.

Bu ürünün incelemesi olmadığından dolayı pek güvenemedim. Aldığım zaman laptopu kaldırabilir mi veya masada kayar mı kestiremiyorum. Kullananlar veya katlanılabilir daha iyi bir model var ise önerilere açığım. Laptop modeli Lenovo LOQ 15IRX10.

Merhaba kardeşim öncelikle yaşadığınız durum ve sıkıntıdan dolayı geçmişlerinizi sunarım. 💕

𖣘 Laptop Soğutucu Önerileri : https://app.hb.biz/sHOng3m3AvDg

CihazTV Laptop Soğutucu Öneri listesine mutlaka göz atmanızı öneririm çeşit çeşit modeller sunulmuş. Mandallı masaya yapışabilen minik standlar, çelik standlar ve fanlı standlar olarak ayrılmaktadır. Durumunuzu göz alarak liste içinden 2 modeli link bırakacağım bence tavsiye edebilirsiniz. 💕

➡️ 293₺ Kriko Taşıma Kılfı Hediyeli Alüminyum Notebook Standı Katlanır Taşınır Ayarlanabilir 6 Kademe Yükseltici : Hepsiburada

➡️ 640₺ Microcase 7-17 inch Macbook Notebook Laptop için Aluminyum Stand 6 Kademeli Masaüstü Tutucu - AL2510 : Hepsiburada

Merhaba kardeşim öncelikle yaşadığınız durum ve sıkıntıdan dolayı geçmişlerinizi sunarım. 💕

𖣘 Laptop Soğutucu Önerileri : https://app.hb.biz/sHOng3m3AvDg

CihazTV Laptop Soğutucu Öneri listesine mutlaka göz atmanızı öneririm çeşit çeşit modeller sunulmuş. Mandallı masaya yapışabilen minik standlar, çelik standlar ve fanlı standlar olarak ayrılmaktadır. Durumunuzu göz alarak liste içinden 2 modeli link bırakacağım bence tavsiye edebilirsiniz. 💕

➡️ 293₺ Kriko Taşıma Kılfı Hediyeli Alüminyum Notebook Standı Katlanır Taşınır Ayarlanabilir 6 Kademe Yükseltici : Hepsiburada

➡️640₺ Microcase 7-17 inch Macbook Notebook Laptop için Aluminyum Stand 6 Kademeli Masaüstü Tutucu - AL2510 : Hepsiburada
Önerileriniz için teşekkür ederim. 640TL olan model hoşuma gitti. Büyük ihtimalle onu sipariş edeceğim. Acaba 300tl olan model masada kayma yapar mı? Bu konuda bilginiz var mı?

Önerileriniz için teşekkür ederim. 640TL olan model hoşuma gitti. Büyük ihtimalle onu sipariş edeceğim. Acaba 300tl olan model masada kayma yapar mı? Bu konuda bilginiz var mı?
Rica ederim önemli değil.

Net bir fikrim maalesef bulunmamaktadır kullananı çok duymadım ama bence kayma yapmaz. 💕

2 tane attığım model işinizi görecektir. Hayırlı olsun uzun yıllar güzelce kullandırmayı serinleterek nasip etsin. 😊

Geri