Lenovo Loq Fps Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baytar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36

Baytar

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Lenovo loq i5 13450hx 24gb ram 5060 olan modelini satın aldım ve cs2 grafik ayarlarını nvidia appin önerdiği ayarlara optimize ettim oyun oynamaya başladığımda 200 fpsleri görüyorum ancak ortalamada 140 lara kadar iniyor ve anlık 120 fps e düştüğü de oluyor lol oynarken 300 fpsle başlıyorum oyuna sonradan 220-180 arası fps alıyorum bu değerler normal mi neden olur aynı model bilgisayara sahip birisi varsa aldığı fps değerlerini paylaşabilir mi yardımcı olursanız sevinirim gsynic fpsimi yırtılmara engel olmak için düşürebilir diye düşündüm ve gsynici kapatarak da denedim fps değerlerinde bir değişme olmuyor
Not: ( nvidia app cs2 yi yüksek kalite ayarlarda ayarladı )

Merhaba kardeşim bana kalırsa NVIDIA'nın izin verdiği bence ayarlarla oynamayın kapalı kalsın bir de oyunları yüksek FPS'lerde oynatmasını pek önermem ister istemez çok dalgalanıyor. MSI Afterburner ile gelen RTSS programıyla FPS limiti atarsanız (mesela ekranınız 144Hz ise 144 FPS'e sabitlemek gibi) daha iyi olacaktır ben öyle kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. 💕

1764397233707.webp

Dediğinizi anladım ancak benim sorum şu bu özelliklere sahip bu laptop 144 fps sabitlesem bile bu fps alamıyor sabit bu normal mi bu özellikler için değilse çözümü ne olabilir

NVIDIA App'deki optimesini kapatıp bir de değerlerinize bakın bakalım anormal wattlarda yüksek sıcaklıklar var mı diye oradan anlaşılır. 💕

Geri