Linux Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ylcgn19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Keşke şu Windows'a sağlam bir Linux tabanlı işletim sistemi rakip olsa. Alışkanlıklarımız kolay değişmiyor; Microsoft bunu bildiği için her yeni işletim sisteminde bizi daha da kısııtlıyor, zorla bir şeyleri kullanmaya itiyor. Herkesin bu saçmalığa tepki göstermesi lazım ama çoğu kişinin umrunda değil. Adamlar gücü elinde tutuyor; Tepki gösteren birkaç azınlığı da susturuyorlar.

Keşke şu Windows'a sağlam bir Linux tabanlı işletim sistemi rakip olsa. Alışkanlıklarımız kolay değişmiyor; Microsoft bunu bildiği için her yeni işletim sisteminde bizi daha da kısııtlıyor, zorla bir şeyleri kullanmaya itiyor. Herkesin bu saçmalığa tepki göstermesi lazım ama çoğu kişinin umrunda değil. Adamlar gücü elinde tutuyor; Tepki gösteren birkaç azınlığı da susturuyorlar.
Sağlam bir rakip olsa hiç düşünmeden o işletim sistemine geçerdim. Windows'a tepki oluşturacak kitle hiç yok. Bu rakip tıpkı AMD işlemci gibi olmalı İntel karşısında. Windows'a da Windows'tan daha kullanışlı bir işletim sistemi geldiği takdirde Windows defterimi dürerim :D

Geri