Msı Vector 17 Hx Ve Gamegaraj R9T

FuLLnİGHTmare

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Bu cihaz fp mıdır?
Normalde game garaj 5070ti düşünmekte idim. Lakin tonfang kasa kaliteli olsada benim için yeri gelince kütüphaneye gidip sessiz sakin kullanmak önemli ama araştırdığım kadarı ile cihaz boşta veya chromede 70 75 derece. @CihazTV inceleme videosunda cdd0 cdd1 seçenekleri vardı onlarla oynayınca belki kütüphaneye uygun hale gelir fikrim yok. Size fanları sormak istiyorum cihaz elinize geçti, kullandınız. Cihazı sürekli fanları sesli bir halde vs kullanmak istemiyorum. 15bin TL fark ile MSI VECTOR 17 HX AI A2XWHG-086TR bakacağım ama pek tercihim değil. Game garaj iyi deniyor ama bana ne dersiniz boşta fan, ısı için. Üniversiteye hazırlanıyorum gündüzleri cihaz benim ile kütüphanede olacak akşam evde oyun.

Bu tür üst segment cihazlar her ne kadar performanslı olsalar da yeterince verimli değiller bence HX yerine H veya HS işlemcili daha verimli çalışabilen laptoplara yönelmelisiniz.

Oyun performansı ve malum okul olunca böyle oldu araştırmam.
şu hp modeli nasıl biraz daha verimliliğe oynuyor bu para verilir mi?
Merhaba kardeşim bence bu hp omen max modeli daha verimli ve F/P olacağına inanıyorum 😇

📌 86999₺ HP OMEN MAX 16 BQ1Y2EA AMD Ryzen AI 7 H 350 (8C/16T 16MB 5GHz’e kadar) RTX 5070Ti (12GB 140W + Adv. Optimus) 32GB/1TB (2x16GB 5600MT/s DDR5 RAM, bir SSD yuvası boşta) 16” 165Hz 3ms FHD+ %100sRGB 400nit IPS ekran, 83Wh pil, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, 2,5Gbit Ethernet, per-key RGB NKRO Anti-Ghosting klavye, 2,66kg, 330W adaptör, FDOS : https://app.hb.biz/q54OM6IYxDhg

Geri