Oyundayken Gpu Usage Anlık 0% Düşüp Tekrar Yükseliyor (Msi Crosshair 18 Hx Ai Rtx 5070 Ultra 9 275 Hx 32Gb Ram )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utkucan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20

utkucan

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Herkese merhaba, cs go 2 de oynarken gpu usage anlık 0% a düşüp bir 5-10 saniye lag varmış gibi görüntü takılarak hareket edip kendine geliyor. Driverlarım ve win 11 güncel iken oldu. Msi afterburner kullanıyorum. Birde sormak istediğim, oyundayken arka planda youtubeda video oynatınca oyun takılıyor. ram im 32 gb olmasına rağmen. şimdiden teşekkür ederim !

25h2 Önizleme Güncelleştirmesi (KB5067036) (26200.7019), .NET Framework Önizleme Güncelleştirmesi (KB5067931), .NET Framework Önizleme Güncelleştirmesi (KB5067931) en son bunları yüklemişim. sırasıyla tarihleri 29.10-21.10 . Grafik ayarlarından bu oyun dosyası için RTX 5070 seçtim ve denediğimde gpu usage düşme durumu yaşamadım ve dünde geforce update gelmiş onu yapmıştım. Oyundayken arka planda youtube videosu oynatılıyorken kasma durumu içindeyardım edebilir misiniz ?

25h2 Önizleme Güncelleştirmesi (KB5067036) (26200.7019), .NET Framework Önizleme Güncelleştirmesi (KB5067931), .NET Framework Önizleme Güncelleştirmesi (KB5067931) en son bunları yüklemişim. sırasıyla tarihleri 29.10-21.10 . Grafik ayarlarından bu oyun dosyası için RTX 5070 seçtim ve denediğimde gpu usage düşme durumu yaşamadım ve dünde geforce update gelmiş onu yapmıştım. Oyundayken arka planda youtube videosu oynatılıyorken kasma durumu içindeyardım edebilir misiniz ?
Yok ben onu demek istememiştim yani Windows home mu veya pro mu kullanıyorsunuz genelde laptoplarda home sürümü stabil sağlıklı çalışır.

Cs2 oyunu biraz optimizasyonu da kötü olduğu için yapma ihtimali var sürücüleriniz iyice kontrol edin aygıt yöneticisinde ünlem olmasın çok fazla ram ve işlemci yemeyen bir tarayıcı (opera, brave gibi) bence tercih edin ve Microsoft Store'da PC Manager diye bir program var ram filan dolduysa kendini oto temizliyor denemek isterseniz altına linki bırakıyorum. ❤️

🔗 https://apps.microsoft.com/detail/9pm860492szd?hl=tr-TR&gl=TR

Home kullanıyorum, ram kullanımım 16 gb ı geçmiyordur muhtemelen youtube da herhangi bir video açık ike oyun oynarken takılıyor sürekli her 30 saniyede falan. Bundan önce 16 gb ramli laptoptobumda yaptığım şeyi bunda yapamıyorum. Ram kullanımım 50% yi geçmiyorken bile neden böyle oluyor olabilir sizce ? Teşekkürler

Home kullanıyorum, ram kullanımım 16 gb ı geçmiyordur muhtemelen youtube da herhangi bir video açık ike oyun oynarken takılıyor sürekli her 30 saniyede falan. Bundan önce 16 gb ramli laptoptobumda yaptığım şeyi bunda yapamıyorum. Ram kullanımım 50% yi geçmiyorken bile neden böyle oluyor olabilir sizce ? Teşekkürler
Önceki ve şimdiki olan modeliniz nedir

Geri