Razer Barracuda X Wireless (2022) 3050Tl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08

Vaga

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-11-08 181516.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-08 181516.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Malzeme kalitesi de iyi olsa fiyatına göre tam memnun edebilir, nazik kullanmayı gerektiriyor.

O model de çok yazılıyor ama bakmadım, bir bilgim yok. Bu model hem belli bir standartta hem daha güvenilir. Son zamanlarda kablosuz oyuncu kulaklıkları çok türemeye başladı, bazılarına iyi deniyor. Uzun süreli kullanımda ne kadar iyi olurlar muamma.

O model de çok yazılıyor ama bakmadım, bir bilgim yok. Bu model hem belli bir standartta hem daha güvenilir. Son zamanlarda kablosuz oyuncu kulaklıkları çok türemeye başladı, bazılarına iyi deniyor. Uzun süreli kullanımda ne kadar iyi olurlar muamma.
hocam Razer kulaklıkta CS 2 gibi rekabetçi oyunlarda ses kasılıyor mu ona göre almayı düşünüyorum.

Bizzat kullanmadım. Oyun oynanır ancak (fiyatından/segmentinden ötürü de) günlük kullanıma daha uygun olur. Normal seviyede oyun seyrinde iş görebilir, daha üst seviyelerde muhtemelen tatminsizlik oluşur. Diğerlerine göre bu ürün daha fazla araştırma gerektiriyor.

Bizzat kullanmadım. Oyun oynanır ancak (fiyatından/segmentinden ötürü de) günlük kullanıma daha uygun olur. Normal seviyede oyun seyrinde iş görebilir, daha üst seviyelerde muhtemelen tatminsizlik oluşur. Diğerlerine göre bu ürün daha fazla araştırma gerektiriyor.
Teşekkür ederim hocam.

Geri