Arkadaşlar merhaba bugün yeni RTSS rehberinde Hwinfo (indirme linki) programı ile değerlerini nasıl ekleyeceğimi gösteceğim bir önceki rehberlerini aşağıya link olarak bırakıyorum.
Rivatuner Statistics Server (Rtss) Ile Osd Ayarlama Rehberi
Rivatuner Statistics Server (Rtss) Yeni Sürümünde Boyut Yazı Tipini Değiştirememe Sorunu
Rivatuner Statistics Server (Rtss) Ile Farklı Değer Ekleme Rehberi
Dipnot programların arkada gizli bir şekilde çalışması gerekiyor.
Hwinfo programını açın ve
Settings bölümünün üstüne tıklayın.

Açılan sekmede
General/User Interface bölümünde
Shared Memory Support tikini aktif edin ve Tamam'a tıklayın kaydedin.
Sensors-only seçeğini seçin ve
Start'nın üstüne tıklayın başlatın.

Sensörler ekranı karşımıza geldikten sonra
pencere küçültme simgesine tıklayın arkada gizli şekilde çalışmasınıı sağlayacaktır.

RTSS programını açın ve
Overlayeditor ekranına geliniz.
Data sources sekmesinde
Edit'in üstüne tıklayın (Kısayolu olan
CTRL+D kombinasyonu da yapılabilir.)

Açılan pencerede
Add düğmesinin üzerine tıklayın.
Data provider kısmını programımız yani
Hwinfo'yu seçin ve bütün tikleri aktif hale getirip (ya da kullanacağınız kadar)
OK'un üstüne tıklayın kaydedin.

Gördüğünüz gibi
Data sources'da görünüyor ardından
OK'a basın kaydedin.

Bir önceki rehberde
Rivatuner Statistics Server (Rtss) Ile Farklı Değer Ekleme Rehberi aslında aynı mantıkla yapılmaktadır gördüğünüz gibi ben
SSD sıcaklığı ve PCH (anakart) sıcaklığını ayarladım ardından
CTRL+S kombinasyonu ile kaydedin (
Çarpıya basarak da kaydedebilirsiniz.)
Dipnot Hwinfo programını İngilizce dili ile kullanılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü değerleri verirken İngilizce olarak gelecektir tavsiye ederim.
Dipnot "C:\Program Files (x86)\RivaTuner Statistics Server\Plugins\Client\Overlays" üzerinden Mini.ovl dosyasını isterseniz yedek alabilirsiniz programı tekrar yüklediğinizde tekrar aynı konuma atıp seçtikten sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. (Her modele uymayabilir kendi değerleriniz olduğu için diğer modellerde farklılık gösterme ihtimali var çünkü farklı donanımlar vs. ve mesela bende harici GPU olmadığı için diğer modellerde uygun göstermez.)
Umarım rehberi severek kullanırsınız arkadaşlarım.