Ömer Can🌹 in Cihaz.TV Chat
🔥 52500₺ Casper Excalibur G870.1270-BF70X-B (✅ Garantisi devam ediyor.) i7 12700H (14C/20T, 4.7GHz'e kadar, 24MB Intel Smart Cache), RTX 4070 (8GB, 105W), 16GB/1TB (3200MT/s DDR4 RAM, 1TB Gen4 M.2 SSD takılı), 15.6" FHD IPS 250nit %45NTSC 144Hz 3ms ekran, HD kamera, 4 bölge RGB arkadan...
Üst seviye performans arayanlar için tertemiz, bakımı yeni yapılmış ve garantisi devam eden bir laptop satıyorum. Cihazı yalnızca öğrencilik dönemimde proje geliştirmek ve aynı zamanda oyun oynamak için almıştım; işim bittiği için taşınabilirliğe artık ihtiyaç duymuyorum.
Cihazın bakımı yeni yapıldı, fanlar detaylı temizlendi, termal macun yenilendi; Kutusu ve faturası duruyor, garantisi devam ediyor; Hiçbir çizik, darbe, ezik veya kozmetik kusur yok – neredeyse sıfır ayarında. Performans, ısınma veya donanımsal herhangi bir sorun bulunmuyor
Laptop, güçlü NVIDIA RTX 4070 (105W TDP) ekran kartı ve Intel i7-12700H işlemcisi sayesinde hem oyun hem de profesyonel işlerde rahatlıkla yüksek performans sunuyor. 16 GB RAM, 1 TB hızlı SSD, 144 Hz Full HD IPS ekran (ghosting yok, görüntü çok akıcı), ve 180W güç adaptörü ile her açıdan dengeli ve üst düzey bir deneyim sağlıyor. Tüm USB portları, HDMI çıkışı ve diğer bağlantılar sorunsuz şekilde çalışmakta.
Cihazın bakımı kısa süre önce yapıldı; tüm fanlar detaylı şekilde temizlendi ve termal macun yenilendi. Isınma, performans düşüşü, donanımsal veya yazılımsal hiçbir sorun bulunmuyor. Üstelik hiçbir çizik, darbe ya da kozmetik kusur yok—gerçekten çok temiz kullanıldı. Garantisi de devam ettiği için alıcı açısından fazlasıyla güvenilir bir seçenek. Hem güçlü bir sistem arayanlara hem de taşınabilir performansa ihtiyaç duyanlara gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir cihazdır.
Teknik Özellikler:
Ekran Kartı: NVIDIA RTX 4070 (105W TDP)
İşlemci: Intel i7-12700H
RAM: 16 GB
Depolama: Hızlı 1 TB SSD
Ekran: 144 Hz Full HD IPS panel – ghosting yok, renkler canlı, görüntü çok akıcı
Batarya: 180W adaptör – yüksek performans için gayet yeterli
Bağlantılar: Tüm USB portları, HDMI ve diğer giriş/çıkışlar sorunsuz çalışıyor
Moderatör tarafında düzenlendi: