Genel olarak şükür memnunum ama ram az en büyük- si 8 az yerelde ai çalıştırıyorum işlemcisi çok yetenekli ai da ama ram izin vermiyor ki adam gibi çalışsın uygulama kamera gayet iyi video olarak özellikle pil 60 hz de 2 günü rahat zorluyo ekran ltpo değil ltpo olmadığı için pil tüketiyor 120 de fazla 60 da kullanıyorum aldığımdan beri 31 e aldım 1600 liraya da orj kılıf aldım spigen 45w kablolu adaptör de aldım bide s9 fe tablet vardı güzel oldu ekosistem telefonum uyg falan çok iyi çalışıyor tek sıkıntı ram ve ekran ltpo değil oyunlar da pubug 120 fps oynatıyor batarya atla da açıp fan takılırsa çok ciddi oyun potansiyeli varyaklaşık 1.5 aydır kullanıyorsunuz deneyimleriniz neler şu anda 33k tl gibi bir fiyatı var genel olarak memnunmusunuz
çok teşekkür ederim benim yapay zeka ile çok işim yok kamera + oyun yeter bana üniversitede işimi bir hayli görür ozaman tekrardan teşekkür ederimGenel olarak şükür memnunum ama ram az en büyük- si 8 az yerelde ai çalıştırıyorum işlemcisi çok yetenekli ai da ama ram izin vermiyor ki adam gibi çalışsın uygulama kamera gayet iyi video olarak özellikle pil 60 hz de 2 günü rahat zorluyo ekran ltpo değil ltpo olmadığı için pil tüketiyor 120 de fazla 60 da kullanıyorum aldığımdan beri 31 e aldım 1600 liraya da orj kılıf aldım spigen 45w kablolu adaptör de aldım bide s9 fe tablet vardı güzel oldu ekosistem telefonum uyg falan çok iyi çalışıyor tek sıkıntı ram ve ekran ltpo değil oyunlar da pubug 120 fps oynatıyor batarya atla da açıp fan takılırsa çok ciddi oyun potansiyeli var
Bende ünide kullanmak için aldım oyunda güzel soğutma olarak güzel dağıtıyor sıcaklığı s9 fe de ki exinos çok ısınıyor da bu serin baya 2400 güzel işlemciçok teşekkür ederim benim yapay zeka ile çok işim yok kamera + oyun yeter bana üniversitede işimi bir hayli görür ozaman tekrardan teşekkür ederim![]()
Ana kamerası ve ön kamera çok tatlıçok teşekkür ederim benim yapay zeka ile çok işim yok kamera + oyun yeter bana üniversitede işimi bir hayli görür ozaman tekrardan teşekkür ederim![]()
açıkçası mavi ve siyah arasında kaldım hangisi ucuz olursa onu alacağım gibi temmuz civarı alırım muhtemelenRenk olarak açık mavi çok tatlı tavsiye ederim
Ben aldığım dönemde siyah ve mavi bana aynı fiyata geliyordu siyah genç adama hoş olmaz diye bunu aldım klasik açıkcasi beyazı faw da onu vermediler o parayaaçıkçası mavi ve siyah arasında kaldım hangisi ucuz olursa onu alacağım gibi temmuz civarı alırım muhtemelen
beyaz 37k mavi 35.5 siyah 33 o zamana hangisi ucuzsa bakalım ama beyaz çok şık ya gerçektenBen aldığım dönemde siyah ve mavi bana aynı fiyata geliyordu siyah genç adama hoş olmaz diye bunu aldım klasik açıkcasi beyazı faw da onu vermediler o paraya
2 3 k fark istediler yoksa en iyi rengi beyaz açık mavi sonra da moru hoş değilbeyaz 37k mavi 35.5 siyah 33 o zamana hangisi ucuzsa bakalım ama beyaz çok şık ya gerçekten
O nasıl bir fotoğraf editi? Etkilendim.
O nasıl bir fotoğraf editi? Etkilendim.![]()