Slayer R9T Görüntü Çıkışları Hakkında

marcus_aurelius

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Arkadaşlar selam, R9T 8945hx 5060 modeli ile ilgileniyorum. Resmi sayfasında 2 tip c portundan görüntü alınabildiğini ve hdmi portunun da harici gpu'ya bağlı olduğunu belirtmişler. Sorum şu, tip c portları dahili ekran kartına mı bağlı? En azında bir tane dahili ekran kartından görüntü alabileceğim porta ihtiyacım var. Özellikle kullanıcısı arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar selam, R9T 8945hx 5060 modeli ile ilgileniyorum. Resmi sayfasında 2 tip c portundan görüntü alınabildiğini ve hdmi portunun da harici gpu'ya bağlı olduğunu belirtmişler. Sorum şu, tip c portları dahili ekran kartına mı bağlı? En azında bir tane dahili ekran kartından görüntü alabileceğim porta ihtiyacım var. Özellikle kullanıcısı arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Harici karta bağlı olması lazım benim x7 t de hariciye bağlı HD grafik devre dışı kalıyor direk

Yapma ya hocam, mux switch dinamjk moddayken bile bütün görüntü çıkışlari hariciye mi bağlı
Aynen öyle HD grafik kullanmıyor belki kendi ekranına HD grafik kullanıyor dikkat etmedim ama harici rtx direk w çekmeye başlıyor na yazıyo takmadığımda takınca 8 w 10 w çekiyor

Bizim arklar aldı da ellerinde 2. Ekran yok deneyebilecek

Geri