Slayer X7T 5070 Oyunlarda Ekranın Donup Sesin Devam Etmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hesman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29

Hesman

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Merhabalar yaklaşık 10 gündür X7T 5070 kullanmaya devam ediyorum. 10.günün sonunda oyun oynarken ekran donup arka planda oyun devam ediyor ve bir süre sonra oyun kendiliğinden kapanıyor. Gamegaraj müşteri hizmetleri ile konuştum ve güncelleme yapmamı düzelmez ise servise göndermem gerektiğini söylediler. Bu konu hakkında aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? İade sürecim devam ediyor ama pcden genel anlamda memnumum o yüzden iade etmek istemiyorum. Sadece ilerde bu sorun büyür mü acaba diye düşünüyorum..

Merhabalar. Bütün oyunlarda mi oluyor bu?
Hocam hepsinde daha denemedim akşam 5 6 saat farklı oyun oynayıp deneyeceğim. Forumlara baktığımda dying light 2 oyununda bu sorunu yaşayanlar da var. Kare hızı arttırmayı açınca özellikle oluyor kapayınca düzgün bir şekilde oynanıyor. Aynı şekilde HDR açınca da ekran 1 2 saniye gidip geliyor. Donanımsal mı yazılımsa bir olay mı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

(Güncelleme) 5 farklı oyunda test ettim. Sadece önceden de yaşadığım Dying Light 2 oyununda bu sorunu yaşadım ve halen yaşmaya devam ediyorum. Diğer oyunları da 1 saatten fazla test ettim onlarda herhangi bir sorun yaşamadım..

Dying Light 2 destek sayfasından yapılan tartışmaları incelediğim zaman 5090 ekran kartlarında bile çökme sorunu yaşandığını ve tek çözümün kare hızı arttırmayı kapatmak olduğunu öğrendim.
Ekran görüntüsü 2025-10-29 132440.webp

Geri