Soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20

osmank

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Arkadaşlar fazla bilgisayardan anlamayan biri olarak ChatGPT aracığıyla aşşağıdaki bilgisayarı sordum kullanacağım alanları sordum iyi geri dünüş yaptı yine de buraya sorayım dedim o paralara daha iyi birşey alabilirmiyim yoksa onu mu alayım şimdiden sağolun

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-x7t-5060-c2-intel-core-i7-14650hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-16-qhd-180hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-p-HBCV00009MEIBK
ChatGPT CihazTV üyesi herhalde. Bu laptopu kesinlikle öneriyoruz. (X7T 5060) Aynısını kullanıyorum bu bütçeye. Bugün aldın aldın. Attığın link Casper ürünlerini gösteriyor. Ek olarak R9T 5060 modelini de öneririm. Rekabetçi oyunlar için R9T daha iyi. Ama dengeli kullanım için X7T 5060 en iyisidir o fiyatlara. Ama 7 bin lira daha verebilirsen X7T 5070 almanı şiddetle tavsiye ederim.

BAK BU FİYAT DAHA GELMEYECEK. BUGÜN ALDIN ALDIN. İLK DEFA BU FİYATA DÜŞTÜ AYLAR SONRA.

Ekran görüntüsü 2025-11-28 195758.webp

link bozuk gelmiş evet, 7bin lira daha koyup X7T 5070 almayı düşüneceğim usta sen aynısını kullanıyorum yazmışsın memnunsun değil mi

link bozuk gelmiş evet, 7bin lira daha koyup X7T 5070 almayı düşüneceğim usta sen aynısını kullanıyorum yazmışsın memnunsun değil mi
Ben X7T 5060 kullanıyorum. Genel olarak memnunum performanstan. Bütçem olsa 5070 alırdım. Veya R9T alırdım. Ama bu da harika bir performans veriyor. Ben hem rekabetçi hem de hikaye tabanlı simülasyon oyunlar oynadığım için İntel versiyonlu aldım. Verdiğim paraya değer bir performans veriyor.

Ben X7T 5060 kullanıyorum. Genel olarak memnunum performanstan. Bütçem olsa 5070 alırdım. Veya R9T alırdım. Ama bu da harika bir performans veriyor. Ben hem rekabetçi hem de hikaye tabanlı simülasyon oyunlar oynadığım için İntel versiyonlu aldım. Verdiğim paraya değer bir performans veriyor.
eyvallah ustam cevapların için aklımda tutacağım

Geri