Telefon Güncellemeleri Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CihazTV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19

CihazTV

Admin
Admin
Arkadaşlar 4 aydır Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 5G kullanıyorum ve telefona ara ara güncelleme gelip duruyor. Bir güncellemenin diğerinden daha iyi yaptığını görmedim. Ne değiştiğini bile anlamıyorum :D Sizde durumlar nasıl? Güncelleme ile telefonunuz daha mı iyi oluyor yoksa yavaş yavaş kasmaya başladığını mı hissediyorsunuz? Görüşlerinizi bekliyorum.

Redmi Note 8'e birkaç güncelleme başta geldi, yapınca pek bir sorun olmadı. 1 sürüm atlayacak şekilde büyük güncelleme geldiğinde bu güncellemeyi yapınca şekli şemali değişti. Pil süresinde azalma, artan takılma/donma/kasmalar, arayüzde veya uygulamada kullanımdaki akıcılık farkı vs. Giriş seviye çoğu modelde güncelleme yapmayınca daha iyi oluyor, özellikle Xiaomi ve POCO tarafında güncelleme yapıp da kayda değer fark(?) olduğunu düşünen varsa belirtebilir. Model ne olursa olsun memnun ettiği sürece güncelleme gerekli değil gibi geliyor, kullanılan modele gelen güncellemeden çoğunluk memnunsa belki yapılabilir.

Arkadaşlar 4 aydır Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 5G kullanıyorum ve telefona ara ara güncelleme gelip duruyor. Bir güncellemenin diğerinden daha iyi yaptığını görmedim. Ne değiştiğini bile anlamıyorum :D Sizde durumlar nasıl? Güncelleme ile telefonunuz daha mı iyi oluyor yoksa yavaş yavaş kasmaya başladığını mı hissediyorsunuz? Görüşlerinizi bekliyorum.
Telefonumun pil ömrünün iyileştiği ile birlikte ilk aldığım günlerde wifide kopma sorunum vardı güncelleme gele gele sorunu gitti model Vivo Y18 😀

• Like
Tepkiler: Alp
Ben 3 yıldır iPhone 11 kullanıyorum defalarca kez geliştirici hesabımla beta versiyonlarına katıldım ve fark ettiğim kadarıyla güncelleme olduktan sonra 1-2 gün boyunca eklenen yeni kodları sisteme entegre etmeye çalıştığı için genel kullanımda hafiften hissedilebilecek yavaşlıklar meydana gelebiliyor, güncellemeyi yapar yapmaz ilk önce Geekbench 5-6'da benchmark atıyorum ve daha sonra 1-2 gün geçtikten sonra tekrardan atıyorum ve sonuç telefonum ve pil sağlıığıma göre gayet tatmin edici çıkıyor.

Pil sağlığım %73 btw :D

Ben 3 yıldır iPhone 11 kullanıyorum defalarca kez geliştirici hesabımla beta versiyonlarına katıldım ve fark ettiğim kadarıyla güncelleme olduktan sonra 1-2 gün boyunca eklenen yeni kodları sisteme entegre etmeye çalıştığı için genel kullanımda hafiften hissedilebilecek yavaşlıklar meydana gelebiliyor, güncellemeyi yapar yapmaz ilk önce Geekbench 5-6'da benchmark atıyorum ve daha sonra 1-2 gün geçtikten sonra tekrardan atıyorum ve sonuç telefonum ve pil sağlıığıma göre gayet tatmin edici çıkıyor.

Pil sağlığım %73 btw :D
Telefonun özelliklerini görebileceğim program var mı 😇

• Like
Tepkiler: Alp
Ben pocof3 kullandım miuı 12 ile başladı 12 de pil rezillik di 12.5 en stabilize sürümdü 13 geldi çöp oldu cihaz 14 geldi bi nebze iyileşti tabi bu arada pil de ölüyo hyper os geldi hem global eu ve rus romu kullandım en stabili rus romu şuan rus romunu kullanıyorum pili de sıfırladım evet cihaz performans olarak optimize oluyor ama ilk senelerde bide bozduklarını düzeltirlerse onun harici şişiyor cihaz

2+ yıldır Samsung S23Ultra kullanıyorum ilk aldığımda One ui 6.1 sürümündeydi hem yağ gibi akıcı hemde pil konusunda aşırı iyidi , sonrasında otomatik güncellemenin gazabına uğrayarak one ui7'ye geçtim . İlk sürümü aşırı kötüydü . Sonrasında DYI3 yapım numarası olan one ui7 ye geçtim şuan rutin kullanımımda ekran açık 6-7 saat 15 dakika ekran süresi alıyorum akıcılık ve performans konusundada gayet iyi bunda sabit kalacağım.

Bundan sonraki güncellemeler tamamen yenileme adı altında eskitme güncellemesi s23 ultra kullanan arkadaşlara One ui7 dyı3 sürümü tavsiye ederim

Geri